Daca a fost vineri, a fost…VOCEA ROMANIEI!

Daca a fost vineri, a fost…VOCEA ROMANIEI!

Norocoasele de noi, am nimerit chiar la finala! Si ce finala stralucitoare am avut, ce show am vazut, ce atmosfera a fost acolo!

Recunosc, nu era neaparat un vis de-al meu sa merg sa vad show-ul in direct, dar era visul Emei. Si cum lucrurile se aranjeaza mereu asa cum trebuie, am fost acolo, live! La VOCEA!!!

Inca o experienta traita ‘in tandem’, fiecare dintre noi doua focusata pe alte aspecte, dar la final, amandoua la fel de incantate.  Eu am fost atenta la detalii, la prezentator si juriiul la fel de spumosi si in realitatea ca si la televizor, la PRO Tv care functioneaza ceas in programele live, la cum fiecare om de-acolo isi are rolul lui bine definit si fiecare isi face treaba ca la carte, la emotiile care se resimt altfel cand esti la doi pasi de scena, la adrenalina care pluteste la o asemenea finala!

Ema, pe de alta parte, a fost cu prietena ei cea mai buna si atunci bucuria impartasita e si mai si! Au facut poze, au luat autografe ‘personalizate’, au dansat, s-au invartit si s-au rasfatat printre concurenti si juriu, au strans confetti si au avut emotii pana la final. Le-a interesat mai putin cine castiga, ca si pe mine de altfel, importante au fost show-ul si atmosfera, de exceptie pana la cel mai mic detaliu.

Eram noi fani VOCEA si pana acum, dar de vineri sunt super FANI!

Galeria foto completa aici:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.