Teatru distractiv, de strada

Teatru distractiv, de strada

– JURNAL la 6 ani si 8 luni –

M-a intrebat mami care sunt printre cele mai frumoase momente ale mele din anul asta. Am muuulte…despre unele nici nu prea-mi mai amintesc bine, la unele mi se amesteca gandurile.

Dar mi-am amintit de Festivalul de Teatru de Strada, in Piata Universitatii, unde am fost mai demult si mi-a placut muuuuult.

M-am uitat pe poze si mi-am amintit. Cel mai mult mi-a placut Familia de Oglinzi. Erau niste oameni costumati in personaje facute din oglinzi, care scoteau niste sunete ca si cum s-ar sparge.  La un moment  dat a venit o trupa cu tobe, iar un om din trupa n-a mai plecat de langa mami pana n-a pupacit-o de cateva ori. Apoi  au aparut si niste domni foarte inalti, care se numeau Gaturi Lungi.

Mi-a placut tare o trupa care imita parti din corp. M-a distrat cel mai tare un ochi, care se rostogolea si alerga dupa copii. Am vazut si o trupa care se numea ‘Extraterestrii’ , dar toti ii strigau dinozauri, pentru ca semanau foarte tare. Am vazut si niste papusi uriase, 3 pesti si o fata, care dansau pe ritmul tobelor.

Mai vroiam sa stam acolo ca era distractiv, dar a inceput ploaia si a trebuit sa plecam. Oricum, poate mai vin si anul viitor si ii vad iarasi.

Nota: B-FIT in the Street! – Festivalul Internațional de Teatru de Stradă, ediția a VI-a, 29 Mai – 1 Iunie 2014. Anul asta au participat peste 230 de artisti la cea de-a VI-a editie a Festivalului. Printre trupele pe care noi le-am vazut au fost Giant Puppets ( Franta), Mirror Family (Slovacia), The Red Hearts (Franta), Body Puppets (Australia), The Divas (Franta), The Aliens (Olanda), The Long Necks(Franta)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.