Teatru distractiv, de strada

Teatru distractiv, de strada

– JURNAL la 6 ani si 8 luni –

M-a intrebat mami care sunt printre cele mai frumoase momente ale mele din anul asta. Am muuulte…despre unele nici nu prea-mi mai amintesc bine, la unele mi se amesteca gandurile.

Dar mi-am amintit de Festivalul de Teatru de Strada, in Piata Universitatii, unde am fost mai demult si mi-a placut muuuuult.

M-am uitat pe poze si mi-am amintit. Cel mai mult mi-a placut Familia de Oglinzi. Erau niste oameni costumati in personaje facute din oglinzi, care scoteau niste sunete ca si cum s-ar sparge.  La un moment  dat a venit o trupa cu tobe, iar un om din trupa n-a mai plecat de langa mami pana n-a pupacit-o de cateva ori. Apoi  au aparut si niste domni foarte inalti, care se numeau Gaturi Lungi.

Mi-a placut tare o trupa care imita parti din corp. M-a distrat cel mai tare un ochi, care se rostogolea si alerga dupa copii. Am vazut si o trupa care se numea ‘Extraterestrii’ , dar toti ii strigau dinozauri, pentru ca semanau foarte tare. Am vazut si niste papusi uriase, 3 pesti si o fata, care dansau pe ritmul tobelor.

Mai vroiam sa stam acolo ca era distractiv, dar a inceput ploaia si a trebuit sa plecam. Oricum, poate mai vin si anul viitor si ii vad iarasi.

Nota: B-FIT in the Street! – Festivalul Internațional de Teatru de Stradă, ediția a VI-a, 29 Mai – 1 Iunie 2014. Anul asta au participat peste 230 de artisti la cea de-a VI-a editie a Festivalului. Printre trupele pe care noi le-am vazut au fost Giant Puppets ( Franta), Mirror Family (Slovacia), The Red Hearts (Franta), Body Puppets (Australia), The Divas (Franta), The Aliens (Olanda), The Long Necks(Franta)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.