DOVE CAMERON din Descendenții  – 10 întrebări și răspunsuri. Exclusivitate Blog in Tandem

DOVE CAMERON din Descendenții  – 10 întrebări și răspunsuri. Exclusivitate Blog in Tandem

Dove Cameron este una din protagonistele seriei Descedenții, by Disney Channel, se știe, mai ales de către copii și părinții lor, probabil de seama Emei sau un pic mai mari.  

Ca să explic un pic…Dove Cameron are peste 31 de milioane de urmăritori pe Instagram, în lumea largă, iar Descendeții e un fenomen ajuns acum la partea a 3-a: Descendeții 3 se va difuza în premieră, în România, pe 12 octombrie, la 09.30.

Când Disney Channel România ne-a propus să-i luăm un interviu la Dove Cameron, la telefon, pentru Ema a fost printre cele mai frumoase zile din viață.
Știți cum e să ai 11 ani, să te uiți cu admirație la o actiță, pe care o privești ca un model…și-apoi viața asta să-ți dăruiască șansă să poți să stai de vorbă cu ea la telefon? Este un vis îndeplinit?!

I-am fost alături Emei și i-am văzut sclipirea ochilor, i-am simțit emoția și încântarea și i-am admirat dezinvoltura de a sta la povești cu un star pe care-l știe o lume întreagă.
Cât despre Dove, am descoperit mai mult decât o actiță de o frumusețe izbitoare, un om cald și sincer, modest și empatic. Luați-vă câteva minute și citiți un interviu autentic.

10 întrebări și o experiență de neuitat! 

 1. Cum a fost să o joci pe Mal în seria Descendenții?

Oh…a fost minunat! Mal este un personaj model pentru fetele care o urmăresc, inclusiv pentru mine. Este un lider înnăscut, care a trecut prin atâtea experiențe și încearcă să facă lucrurile corect. Este un om sufletist, o fire puternică, dar în același timp vulnerabilă. Orice decizie ia, vrea să fie de ajutor, de-asta cred că este un exemplu pentru toți tinerii care o urmăresc.

 1. Ai ceva în comun cu personajul Mal?

Sigur, am multe în comun cu ea. Mai multe decât am avut cu orice alt personaj pe care l-am jucat vreodată.  Cred că amândouă am împrumutat câte ceva una de la cealaltă pe parcursul seriei Descendenții.

 1. Am o curiozitate: chiar ți-ai vopsit părul în culoarea mov pentru filmări?

Adevărul este că nici eu, nici Sofia nu ne-am vopsit în timpul filmărilor. Dar acum, în realitate, am părul roz! J

 1. Știu că ai avut o postare pe Instagram în care spuneai că este ultima zi de filmări pentru Descendenții. Și totuși, putem spera la Descendenții 4?

O să vedeți că Descendenții 3 are un final foarte frumos, pentru toții fani noștri.
Ar fi o provocare din mult puncte de vedere să existe o continuare…dar, așa cum se spune, nimic nu este imposibil! Așa că timpul ne va da răspunsul…

 1. Dove, tu ai știut dintotdeauna că vrei să devii actriță?

Cumva cred că asta mi-am dorit de când eram mică. Nu mă gândeam neapărat că o să fac o carieră din asta, dar mi se părea o meserie distractivă. În același timp eram foarte pasionată de muzică. Așa că pot spune că sunt foarte norocoasă că am ajuns să le fac pe amândouă.

 1. Dacă ai avea o putere specială, care ar fi?

Cred că mi-ar plăcea să-i pot face pe oameni să comunice mai bine între ei, fără conflicte și agresiuni. Cred că viața ar fi mult mai frumoasă dacă am știi ce gândește și ce simte celălalt. Ar fi o putere foarte utilă, nu crezi?

 1. Viața ta pare acum ca un basm…și totuși știu că în trecut, în anii de școală, ai avut parte de niște episoade de bullying. Cum le-ai făcut față?

Eu personal îmi amintesc că deveneam foarte tăcută și retrasă în situații din astea, mai ales în timpul liceului. Dar i-aș sfătui pe cei care trec prin experiențe similare să vorbească cu cineva apropiat, fie că sunt părinți sau prieteni.
Mai am un sfat: gândiți-vă că nicio persoană care este fericită sau mulțumită, n-ar putea să facă sau să arunce cu răutăți. Cei care fac bullying sigur au mari probleme ei înșiși, sigur sunt nefericiți și nu știu cum altfel să reacționeze. Așa că în loc să fiți supărați pe ei, mai bine încercați să îi înțelegeți, să empatizați cu problemele lor. E clar că bullyingul e doar o descărcare a lor, nu este despre victimă.

 1. Dacă te-ai putea întoarce în timp, ai face ceva diferit?

Hm…ce întrebare bună! Dacă m-aș întoarce în timp cred că aș profita de toate lecțiile pe care le-am învățat în anii ăștia, ca tânăr adult.
Aș învăța să mă iubesc mai mult pe mine, să-mi ascult instinctele, pentru că multe răspunsuri sunt deja în noi, aș acorda mai mare atenție și timp prieteniilor adevărate, aș vorbi mai mult și mai des cu părinții mei, aș avea mai multe grijă de mine, prin exerciții & gimnastică…și cred că aș fi mai blândă cu mine!
Mi-aș spune că deja am realizat mai multe decât mi-aș fi imaginat, că am în mine tot ce-mi trebuie, aș scăpa de toate ezitările și nesiguranța, de toate pragurile pe care mi le-am pus singură.

 1. Ai un vis secret?

Uau…da, am un vis secret, cred. Mi-ar plăcea ca la un moment dat, peste câțiva ani, când voi fi împăcată cu tot ceea ce am realizat, cu întreaga mea carieră…aș vrea să mă opresc să fac filme sau televiziune, sau să fac maxim un film pe an, să mă mut cu iubitul meu în Paris, să ne deschidem o brutărie și să avem o viață liniștită. Să ne luăm un câine, să pot scrie o carte, să trăiesc o viață liniștită, care să mă facă să mă simt relaxată și împlinită. Ăsta e visul meu secret!   

 1. Ai un mesaj pentru toți cei care abia așteaptă ca Disney Channel să lanseze oficial Descendenții 3 în România?

Vă trimit toată dragostea mea, vouă, celor care așteptați cu entuziasm Descendenții 3. Vă salut în numele întregii echipe și poate într-o bună zi voi ajunge să ne vedem live.
Am fost o singură dată în România, dar mi-ar plăcea să revin. Întâi vin în România și apoi îmi urmez visul și mă mut la Paris!

DOVE CAMERON – una din protagonistele DESCENDENȚII 3. O actiță din noua generație, un om special și o experiență pe care Ema sigur o va ține minte multă vreme.

Nu uitați: 12 octombrie, ora 09.30, premieră DESCENDENȚII 3, pe Disney Channel.

 

There is 1 comment for this article
 1. Pingback: DOVE CAMERON din Descendenții  – 10 întrebări și răspunsuri. Exclusivitate Blog in Tandem - Comunitatea Bloggerilor din Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.