Happy Friday – O explozie de creativitate și feminitate. Leapșa Brandurilor Made in Ro

Happy Friday – O explozie de creativitate și feminitate. Leapșa Brandurilor Made in Ro

Ce mă bucur că am descoperit brandul ăsta colorant și optimist, Happy Friday, care se asortează cu gusturile mele și cu ale tutoror iubitorilor de culoare!

 

De altfel, Happy Friday este despre sentimentul de bucurie și eliberare asociat cu sfârșitul săptămânii, replicat în piese vestimentare unice și vibrante.

Creat în 2011 de Irina Țenovici, brandul a pornit de la dorința de a crea haine lejere și nonconformiste, cu o linie aparte. Inspirată de frumusețea naturală și de culorile vieții, Irina Țenovici a reușit să contureze un stil elegant și feminin, cu o atenție deosebită la detalii.

Liniile simple și croielile lejere ale rochiilor maxi, fustelor, salopetelor și bluzelor Happy Friday se potrivesc perfect pentru un stil casual-chic. Materialele naturale, culorile vibrante, imprimeurile și broderiile originale creează o explozie de creativitate și feminitate, oferind personalitate fiecărei ținute.

Happy Friday crede în slow fashion, consum responsabil și în sustenabilitate, așa că hainele sunt produse în serii mici, din materiale naturale. Iar rezultatele sunt piese vestimentare «ready to wear, ready to make you happy». spune Irina Tenovici, mintea creativă din spatele brandului Happy Friday.

Produsele brandului sunt lucrate manual în ateliere din București, cu o atenție deosebită la calitatea materialelor și a finisajelor.

Happy Friday by Irina Țenovici este despre un stil de viață autentic și relaxat,  înseamnă colecții în serie limitată, piese comode, materiale de calitate, linii simple, creativitate și mult optimism.

Pe mine m-au cucerit cu liniile simple și materialele naturale, dar și culorile optimiste, recunosc! Și primul lucru pe care o să mi-l comand…este cureaua statement, din elastic colorant!!

Uitați-vă pe site-ul lor sau pe conturile de social media, e imposibil să nu te îndrăgostești de ceva.

Nu uitați: aștept recomandările voastre de branduri românești, creatori și oameni talentați, artizani și locuri cu personalitate, din România. Haideți să facem împreună o super colecție de recomandări locale, Made in România!

Dau Leapșa mai departe!

Notă: Toate imaginile din articol sunt preluate de pe site-urile mărcilor & magazinelor prezentate.

Dacă aveți timp, poate vreți să citiți și: 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.