Mala Bags: Un brand românesc de pielărie, cu personalitate. Leapșa Brandurilor Made in Ro

Mala Bags: Un brand românesc de pielărie, cu personalitate. Leapșa Brandurilor Made in Ro

Leapșa Brandurilor descoperă astăzi povestea Mala Bags, un brand românesc ce creează genți și accesorii din piele naturală de calitate.

I-am văzut la un târg cu branduri locale și m-a cucerit designul minimalist, elegant și versatil, precum și atenția la detalii și finisaje.

Am descoperit ulterior că  Mala Bags oferă o gamă largă de genți de mână, rucsacuri, poșete, portofele, curele și multe altele. Fie că ești în căutarea unui accesoriu elegant pentru o ținută specială sau a unei genți practice pentru zi de zi, Mala Bags are soluția: articole durabile și elegante, care îmbină funcționalitatea cu stilul modern.

O să vedeți, deși produsele Mala Bags se situează în gama medie spre premium, prețurile sunt accesibile, fără să fie nevoie să facem credit să ne luăm o geantă de calitate! Intrație pe site-ul lor și puteți face shopping online https://malabags.ro/.
Nu știu să vă spun dacă au sau nu și magazine fizic pe undeva.

Brandul pune un accent deosebit pe meșteșugul tradițional și pe producția locală, valorificând expertiza artizanilor români în lucrul cu pielea.

Ce-mi place mult este faptul că Mala Bags își propune să susțină și să promoveze industria locală de pielărie, oferindu-ne nouă, tuturor, o alternativă de calitate la produsele de masă.

Mala Bags mi se pare mai mult decât un brand românesc responsabil, este o declarație de stil și o investiție în calitate, cu accesorii din piele naturală pe care le putem purta ani la rând!

Nu uitați: aștept recomandările voastre de branduri românești, creatori și oameni talentați, artizani și locuri cu personalitate, din România. Haideți să facem împreună o super colecție de recomandări locale, Made in România!

Dau Leapșa mai departe!

Notă: Toate imaginile din articol sunt preluate de pe site-urile mărcilor & magazinelor prezentate.

Dacă aveți timp, poate vreți să citiți și: 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.