Au venit deja Mosii cu multe cadouri

Au venit deja Mosii cu multe cadouri

– Jurnal la 6 ani si 8 luni – 

Pana acum deja am primit o gramada de cadouri. Dar tot astept maine dimineata….am o gramada de emotii, de-mi vine sa dorm sub brad. I-am scris Mosului, sper doar sa se descurce si sa gaseasca tot ce i-am cerut eu. Sau macar ce-i mai important.

Pana acum au venit deja, pe rand:

  • Mos Nicolae , care a venit fix de ziua mea, ca ma cheama Ema Nicole. Noaptea aproape ca m-am dus la ghetute sa vad daca a venit Mos Nicolae. Am primit de la el o carte cu 24 de povesti pana la Craciun, papusa Elsa din Frozen, un pachet de dulciuri si un ren cu bomboane in saculet. Noroc ca ma cheama Nicole, pentru ca altfel cred ca primeam doar dulciuri.
  • Mos Craciun la tati la serviciu. Era un Mos Craciun pus pe glume. M-a intrebat cum se numeste smartphone-ul lui tati, ca sa-si cumpere si el si sa vorbeasca amandoi.
  • Mos Craciun cel adevarat care a venit chiar la mine acasa, pentru ca a simtit miros de turta dulce. Eram eu si prietenele mele cu care am copt acasa turta dulce.
  • Mos Craciun la serbarea de sfarsit de an la scoala. Nu era cel adevarat, mi-am dat seama ca avea barba prea alba, prea lunga si am vazut ca era prinsa. Cand am plecat de la serbare, mami a facut o gluma ca ne urmareste Mos Craciun. El m-a intrebat daca vreau sa mearga la mine acasa, dar n-a putut, pentru ca avea si reni, si sanie…si n-aveam unde sa-i luam pe toti.

In continuare tot primesc cadouri si ma bucur de fiecare. Dar abia astept ziua de Craciun, cu cele mai tari cadouri. Deja am emotii ce o sa-mi aduca!  Nici nu stiu daca o sa pot sa adorm in seara asta!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.