5 filme de văzut cu adolescenții

5 filme de văzut cu adolescenții

5 filme de văzut cu adolescenții, în tandem părinți & copii.
Vă propun o înțelegere: eu vă dau lista mea scurtă, voi îmi spuneți dacă aveți alte recomandări.

 1. Sex Education 

  E un serial pe Netflix, un soi de comedie britanică despre un adolescent licean care, inspirat de mama sa – sexolog, începe să ofere sfaturi sexuale colegilor săi. Vi-l recomand în cazul în care sunteți pregătiți și pentru scene mai deocheate , asta în cazul în care sunteți confortabil să vedeți & să discutați cu copilul adolescent. Eu m-am uitat cu Ema, are tot felul de situații de viață ce dau naștere unor dezbateri interesante!

 2. O familie aproape normală 

  Un film greu, intens, care te prinde, te răscolește, te pune pe gânduri!  Are 6 episoade și l-am văzut dintr-o răsuflare, pentru că te ține cu sufletul la gură. E recomandat peste 16 ani, însă noi ne-am uitat fără.. probabil că o să-l revedem în curând împreună, pentru că deschide multe subiecte de discuție atât de utile în perioada adolescenței: e despre limite, consimțământ, semnale și comportamente abuzive, relații sănătoase și rupturi… , !! ̆!

 3. Miniseria ONE DAY 

  Cred că am mai povestit, nu m-a mai prins de mult așa un film. E o poveste de dragoste prin care personajele principale, Emma & Dex, sunt urmărite în aceeași zi, 15 iulie, de-a lungul a 20 de ani. ONE DAY este o poveste emoționantă despre dragoste, pierdere, prietenie…! E un carusel de emoții….râzi, plângi, te regăsești în reacțiile personajelor, îi vezi cum cresc sub ochii tăi și e imposibil să nu ai flashuri din propria viață!

 4. The Age of Adaline

   O poveste romantică fantasy despre o femeie care nu îmbătrânește și trebuie să aleagă între dragoste și secretul ei. O să vedeți… e o poveste emoționantă și magică, în care Adaline trebuie să înfrunte provocările de a trăi o viață veșnică, păstrându-și identitatea secretă și să aleagă între dragoste și siguranță.

 5. Fetele Gilmore

  Ne întoarcem la filmul ăsta iar și iar….e o poveste relaxată și amuzantă despre o mamă tânără și fiica ei adolescentă, care navighează prin viață, dragoste și cafea în micul oraș Stars Hollow. E un film relaxant, o comedie plină de dialoguri spumoase, personaje haoioase și o poveste de viață, așa cum e ea…cu suișuri și coborâșuri!

Nu uitați, pe noi ne găsiți și pe:

➠ You Tube: https://www.youtube.com/blogintandem 
➠ Instagram: https://www.instagram.com/blogintandem/
➠ Facebook: https://www.facebook.com/intandem.ro/

Dacă aveți timp, poate vreți să citiți și: 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.