INAIS – Haine cu Design Atemporal. Leapșa Brandurilor Made in Ro  

INAIS – Haine cu Design Atemporal. Leapșa Brandurilor Made in Ro  

Leapșa Brandurilor Made in România continuă cu un brand pe care l-am descoperit întâmplător, când căutam ceva alternative de haine din denim: INAIS.

Am ajuns fix acolo unde-mi doream, mai ales că brandul românesc INAIS, încă de la lansarea din 2016 și-a făcut un statement din a folosi DENIMUL ca țesătură de bază. De ce denim? Pentru că este un material confortabil și inspirațional în același timp.
O să vedeți pe site-ul lor cât de creativ este brandul INAIS și ce alternative oferă, pentru a renunța la tradiționala pereche de blugi, pentru o rochie sau fustă din denim, cel puțin la fel de confortabilă, feminină și plină de personalitate.

Ina Isbășescu este spiritul creativă al brandului INAIS.

Ina a studiat arhitectura, a realizat costume de teatru, film, reclame, musicall-uri și a lucrat ca stilist în televiziune.
La INAIS a introdus denimul în tipare clasic-moderne, în linii simple și l-a transformat, l-a tratat, vopsit, pictat și reevaluat, așa încât să poată fi purtat și peste ani cu același entuziasm.

Mai mult, o să găsiți piese cu personalitate, cu un design sofisticat și atemporal, fabricate în România, din materiale precum mătase, bumbac și lână. Gama de produse include rochii, fuste, pantaloni, bluze, cămăși și accesorii, cum ar fi eșarfe și curele.

Eu recunosc, m-am îndrăgostit la prima vedere de produsele lor. Am deja câteva piese statement de la ei…și câteva pe lista scurtă de primăvară, mai ales că am văzut că au pe site și o secțiune de reduceri.

Vă las aici linkurile unde puteți vedea produsele și puteți comanda produsele:

Aș mai aminti doar că Inais brand a fost prezent la evenimente importante de modă, precum London Fashion Week și Paris Fashion Week, și a fost prezentată în publicații de modă de renume, cum ar fi Vogue, Elle și Harper’s Bazaar.

Nu uitați că aștept recomandările voastre de branduri românești, creatori și oameni talentați, artizani și locuri cu personalitate, din România.

Haideți să facem împreună o super colecție de recomandări locale, Made in România, un ghid al mărcilor românești care trebuie descoperite & apreciate și spre care să ne îndreptăm atenția și pașii, ori de câte ori putem. E clar că au nevoie de susținerea noastră!

Dau Leapșa mai departe!

Notă: Toate imaginile din articol sunt preluate de pe site-urile mărcilor & magazinelor prezentate.

Dacă aveți timp, poate vreți să citiți și: 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.