Cum scapi de zilele fara strop de energie?

Cum scapi de zilele fara strop de energie?

Voi aveti zile fara pic de chef de viata? Fara energie? Fara nicio urma de optimism? Zile de care-ti vine sa te pitesti? In care te faci ca nu auzi ceasul? In care dai snooze de 5-6 ori? Eu am!

Zile de care pana la urma stiu ca n-am cum sa scap!…Zile din astea, care seamana cu LUNEA. Azi e una din ele. Fara energie. Fara chef. Fara entuziasm. Cu trafic cumplit. Cu ploaie marunta si insistenta. Cu un copil care in weekend s-a bucurat de soare si de ghiocei, iar astazi sta fornait acasa. Zile lenese si gri.

Si atunci incerc sa ma adun cum pot. Iau de ici, de colo, cate un strop de energie, de ganduri pozitive, adun cate un zambet…si o scot la capat cumva!

Azi e o zi din asta de luni in care cu greu mi-am gasit energia. Dar am facut-o, gandindu-ma totusi ca cineva mic se bazeaza astazi pe mine!

Azi e o zi din aia in care cu greu m-am urnit intr-o noua saptamana. Dar am facut-o, cu gandul ca poate totusi va aparea si ceva soare dupa ploaia asta!

Lunea asta e o zi in care greu mi-am gasit mici motive de bucurie. Dar am facut-o, cand am vazut un zambet senin ce-mi aminteste zilnic ce-i cel mai important!

Lunea e deseori o zi in care cu greu pot sa privesc surazator mai departe. Dar o fac, cu gandul la cineva mic care acum vede, observa, invata, imita tot ce vede.

E o zi in care greu imi recapat energia. Dar o fac! Pentru mine si pentru copilul asta de 7 ani care ne urmareste fascinat fiecare pas.

Asa-s multe zile de luni. Unele ma tulbura mai mult, altele nu reusesc. Dar nu ma las nici eu.

Azi m-am imbracat colorat. Ascult muzica ritmata. Ma uit la oferte cu vacante. Derulez poze insorite de asta vara. Si …mi-am cumparat si un buchet de flori vesele.   Sa moara de ciuda ziua asta de luni!

Voi cum scapati de zilele astea fara energie? E vreo reteta de succes care sa ne aduca repede zambete, optimism, sperante si soare pe toate strazile?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.