Apartamentul Veselie. Decor jucaus

Apartamentul Veselie. Decor jucaus

Am descoperit zilele trecute un apartament de care m-am indragostit la prima vedere. Simplu, nimic sofisticat, dar colorat, vesel, plin de viata si personalitate…exact locul in care sigur te simti ACASA imediat cum intri pe usa.

Eu cautam doar niste idei de décor cu perne colorate si am dat peste livingul asta care e piesa de rezistenta a casei, amenajat intr-un stil relaxat, cu spatiu suficient cat sa includa si o masa de familie si un colt de lectura. Mie imi pare un living prietenos nu numai cu proprietarii, cred ca si cu prietenii veniti in vizita! Nu mai zic nimic de pernele multicolore care invioreaza camera sau de tabloul original de aici.

Asta pentru ca trebuie sa va invit spre super dormitorul minimalist, cu pereti, mobila si asternuturi albe ce contrasteaza puternic cu tablourile pline de culoare. Iar ce m-a facut pe mine sa visez cu ochii deschisi este balconul mic si cochet, cu tot cu accesoriile colorate sau cu 4 labute. Ma si imaginez pe banca lor roz, la cafeaua de dimineata. Chiar mi-a mers la suflet apartamentul asta jucaus!

 

Sursa foto: Freshome

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.