10 poze care vestesc primavara

10 poze care vestesc primavara

Vacanta asta scolara a venit la fix, dar la fix cat sa marcheze granita intre iarna si primavara mult asteptata de noi toti din familie. Oricat am incerca sa ne bucuram de iarna, sa luam doar zilele frumoase, sa ne incantam de zapada si sanius, e clar ca toata familia e fan caldura si zile cu soare si la fel de clar ca in visele noastre nimic nu e mai presus de o plaja si ceva valuri pe fundal. Asta e realitatea!

Asa ca de pe acum deja suntem cu ochii in patru sa culegem semne de primavara si am inceput numaratoarea inversa pana cand spunem siguri pe noi ‘La Revedere, Iarna!’.

Cat despre weeekend, ne-a uns la suflet si ne-a mangaiat visele cu gradina noastra in care an de an gasim ghiocei si an de an ne bucuram ca niste copii cu totii, de la bunici pana la Ema.

Da, se pare ca vestitorii astia ai primaverii aduc multa bucurie, mai multa decat in alte case probabil. Asa ca n-am putut sa ne abtinem sa-i pozam pe toate partile si sa ne bucuram de ziua asta de iarna cu mult soare si cu noi impreuna!

Multumim, mai vestitorilor ghioceilor! Astea sunt vesti bune intr-adevar! Vine, vine primavara…se asterne-n toata tara…

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.