13 Siteuri cu PANTOFI, Made in România

13 Siteuri cu PANTOFI, Made in România

 Astăzi am adunat 13 site-uri cu pantofi produși în România!

Povestea a început simplu: eu îmi caut niște pantofi galbeni, pe care mi-i imaginez perfecți pentru perioada de primăvară pe care o s-o mai prind măcar un pic…din 15 mai.
Cum m-am hotărât să cumpăr cât mai mult lucruri produse în România, de companii mai mici sau mai mari, dar față de care e momentul să ne arătăm solidaritatea…am pornit să fac cercetare!  
Mă știți bine, mereu împărtășesc cu voi descoperirile mele! 

 1. ANNA CORI

  Este un brand al fabricii de încălţăminte şi marochinărie DENIS. Povestea lor începe  în anul 1985, când Ilie Cornea, artizanul acestei afaceri bucovinene, a realizat primele perechi de pantofi. Mica afacere de familie s-a transformat în 1994, dintr-un atelier ce producea manual doar încălţăminte pentru bărbati, într-o adevarată fabrică care poartă şi azi numele fiului cel mic al familiei – DENIS.

 2. Carmine Shoes 

  Carmine Shoes este un producător român de încălțăminte de damă, care folosește materiale din piele 100 % naturală și creează pantofi, sandale, cizme, ghete, balerini și botine.
  Mi-am propus de ceva vreme să comand la ei, dar încă n-am apucat. Dar au referințe atât de bune din surse diferite…așa că pentru mine înseamnă ceva!

 3. Hotstepper 

  I-am descoperit de câțiva ani, online și chiar mi-am comandat de câteva ori. O să vedeți și voi ce de modele frumos colorate au în gamă. În plus îti poti alege calapodul, tipul de piele și să îți creezi perechea ta de vis! 

 4. Mauri

  Fiecare model este realizat manual în atelierul lor și este gândit în așa fel încât să poată fi personalizat în funcție de dorințele clienților.
  Atuurile care-i recomandă sunt calitatea pielii și a tălpilor utilizate, atenția la detalii și comoditatea produselor. 

 5. Coca Zaboloteanu 

  Creatoare locală – Am ales să creez încălțămintea care să-mi poarte amprenta, care să spună o poveste, să fie confortabilă și să arate fabulos. Nu urmez tendințele, pentru că vreau să creez modele versatile, originale, care nu se demodează.

 6. Iguelle

  Design propriu, adaptat tendințelor fiecarui sezon, de aceea combinațiile de materiale, design și culori sunt unice. 

 7. Hannami Shoes

  Produsele  Hannami Shoes sunt realizate din materiale de calitate superioară cu atenție sporită la detalii. O să vedeți, nu au foarte multe modele, dar sunt elegante și sofisticate. În plus, au modele speciale pentru mirese sau ocazii speciale.

 8. S-karp Shoes 

  Abia acum am descoperit acest brand, recunosc!
  M-au cucerit și am văzut și că au reduceri! Mie-mi place cum arată, iar ei spun că sunt potriviți pentru utilizare zilnică, la serviciu, la școală sau în excursii. Talpa Vibram asigură o bună rezistență și confort.

 9. Ana Urbana Shoes

  Nu știu ce să vă povestesc despre acest brand…doar că l-am descoperit online, pe Facebook.
  N-am reușit să găsesc site-ul, dar m-au cucerit modelele pe care le-am văzut în galeria de FB.
  Nu-mi place că nu poți vedea detalii și nici prețul, dar…sunt modele cu personalitate, asta e incontestabil!

 10. Papucei

  Când o să mă fac mare…o să-mi comand o pereche de pantofi de aici, știu sigur! Sunt modele cu personalitate, fără dubiu!
  Una din cele mai vechi fabrici private de încălțăminte din Romania (de dupa 1989), primul site de încălțăminte românesc cu vânzare online în 2006, primele prezențe românești la târgurile internaționale de profil. Elementele distinctive ale stilului Papucei: nuanțe metalice, finisaje care dau un aspect învechit și aplicații îndrăznețe.

 11. Garkony Studio 

  I-am descoperit online și mi-au plăcut multe modele din gama lor. O să vedeți, au ceva aparte!
  Garkony Studio, ce produce în România, se prezintă ca brandul care își dedică toate resursele pentru a asigura fiecărei femei accesoriile cele mai fashion în materie de încălțăminte, special concepută și proiectată până la ce mai mic detaliu.

 12. DIANE MARIE 

  Un alt site cu pantofi produși în România.
  Prezentare de pe site-ul lor pune accent pe femininitate & calitate, produse de calitate, lucrate manual, cu toata atenția necesară unui produs excelent.
  Toate produsele pot fi personalizate la comandă, în alte variante de culori și materiale, se pot accesoriza suplimentar.

 13. Vanilla Leather Shoes 

  Mă bucur că i-am descoperit, au modele desprinse din lumea culorilor și-mi place că la colecția Stilleto de exemplu îți poți alege tipurile de culoare & piele, dar și înălțimea tocului, de 7 sau 9 sau 11 cm.
  Proiectul Vanilla a început încă din anul 2012, iar lansarea colecțiilor a început în 2015, iar succesul nu a întârziat să apară.

Nu uitați, pe Blog in Tandem mai găsiți un articol cu recomandări – 11 site-uri de pantofi online, unde găsiți recomandări și pentru alte branduri locale: Smiling Shoes, Marelbo, Lumea la Picioare, Authentic, Guban, Mopiel, GIULIO. 

Dacă aveți și voi alte site-uri cu încălțăminte produsă în România, putem să completăm lista, sigur! 

*Toate imaginile din articol sunt preluate de pe site-urile marcilor & magazinelor prezentate.

Dacă aveți timp, poate vreți să citiți și: 

There are 2 comments for this article
 1. Diana Marin at 22:00

  Bună! Eu ii stiu pe cei de la fascinoadore.ro
  Lucreaza cu mult drag, calitate si design frumos! Aa… Si face si pe masuri 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.