7 zile cu Festivalul International de Teatru 100, 1.000, 1.000.000 de povești

7 zile cu Festivalul International de Teatru 100, 1.000, 1.000.000 de povești

DRAGI PĂRINȚI, TRECEȚI-VĂ ÎN AGENDE:
FESTIVALUL INTERNAȚIONAL DE TEATRU PENTRU COPII  „100, 1.000, 1.000.000 DE POVEȘTI”.  

În intervalul 7 – 14  octombrie 2017, Teatrul Ion Creangă aduce noi spectacole și aventuri gata de trait si de povestit mai departe, cu ocazia celei de-a XIII-a editii a Festivalului International de Teatru pentru Copii „100, 1.000, 1.000.000 de povesti”.

 

PE SCURT, CE E CEL MAI IMPORTANT:

 • Cand?

  Festivalul are loc în perioada 7 – 14 octombrie, în București

 • Ce se întâmplă?

  22 de producții adresate copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 luni și 12 ani, maratonul FITC 2017 însumând peste 40 de reprezentații, dar și activități conexe, adresate tuturor celor care recunosc rolul teatrului și al artei în educarea tinerei generații.

 • Participanți din Romania:

  FITC se bucură și de prezența unor trupe valoroase din țară, de la Brașov (Teatrul pentru Copii Arlechino) și Cluj-Napoca (Teatrul de Păpuși Puck; MiniREACTOR), programul fiind completat de o suită de producții din repertoriul Teatrului Ion Creangă.

 • Participanți din afară țării:

  Printre invitații acestei ediții se numără teatre și companii din Austria (Teatrul Asou), Belgia (Compania Gambalo; Teatrul de Spiegel), Israel (Teatrul Elmina; Teatrul Nephesh), Italia (Compania Factoria Transadriatica; La Societta della Civetta, Teatrul La Baracca – Testoni Ragazzi; Teatrul Telaio), Polonia (Centrul de Artă pentru copii din Poznań), Rusia (Teatrul CEH), Spania (Compania Da.Te Danza; Compania Markeliñe; Teatrul Labú) și Suedia (Teatrul Tre).

 • Unde vor fi reprezentațiile:

  Festivalul se desfășoară atât la Teatrul Ion Creangă – Sala Mică (Str. Biserica Amzei, nr. 21-23), cât și în alte teatre și centre culturale din Capitală. Printre instituțiile partenere care găzduiesc spectacolele și activitățile conexe FITC 2017 se numără: Teatrul de Comedie – Sala Nouă și Sala Studio, Teatrul Excelsior, Opera Comică pentru Copii, Centrul Național al Dansului București și Creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție.

 • Programul complet il salva și tipări de aici: PROGRAM 

  Programul Festivalului și mai multe informații despre spectacolele invitate sunt disponibile pe www.fitc.ro și Facebook.com/TeatrulIonCreanga.

Ne vedem la teatru, da?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.