Se incheie un septembrie plin si colorat

Se incheie un septembrie plin si colorat

N-a fost deloc un septembrie rau. Din contra! A fost un septembrie frumos si prietenos cu noi.

A venit bland in vietile noastre. Cu multe zile cu soare. Cu inceputuri noi. Cu locuri frumoase. Oameni pozitivi. Zambete. Zile cu ploaie. Experiente noi. Un pic de vacanta. Cateva zile mohotare. Multa culoare. Familie. Blog in Tandem.

Am avut grija sa nu treaca prima luna de toamna nesarbatorita. Fara tort, dar cu muuulta inghetata, de parca n-ar mai exista ziua de maine. Cu porumb fiert pe care abia la anu’ o sa-l mai gasim, cu mere din gradina, cu primul vin fiert la munte. Cu Ema care si-a pierdut in septembrie dintele Nr.4 si tot cu Ema care a schimbat rucsacul de gradinita cu ghiozdanul de scoala. Cu noi care am fost in excursie la Rasnov. Acceasi noi care am aparut pe coperta IKEA si ne-am distrat de minune. Cu seri lungi de vara si o salcie care ne-a luminat rasaritul, cu vinete si ardei copti, cu un balcon decorat cu flori colorate si ghinde si castane de toamna.

Pe scurt, a fost un septembrie plin si colorat. Care ne-a facut sa nu mai plangem dupa vara.

Cam asa cum ar trebui sa fie fiecare luna din an.Sa avem o toamna frumoasa & colorata. Sa avem o toamna asa cum ne-o dorim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.