Cine a stricat piata pentru Zana Maseluta?

Cine a stricat piata pentru Zana Maseluta?

Suparare. Lacrimi. Tradare. Invidie. Ciuda. Copilul nostru e foc si para pe Zana Maseluta. In weekend am lipsit 24 de ore de acasa si cand ne-am intors aseara, am gasit-o pe Ema data peste cap, din cauza Zanei Maseluta.  Ea, care pana de curand era fan Zana Maseluta. Ea, cea care i-a scris atatea scrisori, ea care colectioneaza poze cu Zana, se gandeste la ea, ii sopteste ce-si doreste. Se zguduie o relatie de prietenie care dureaza de ceva vreme.

Ema ne-a povestit cu ochii in lacrimi cum a venit ravasita din parc. Greu am pus cap la cap piesele din acest puzzle al tradarii. Se pare ca o prietena a Emei a primit de la Zana Maseluta un joc Lego de vreo cateva sute de piese. Ne-a povestit inlacrimata, trista, invidioasa si mai ales, ranita in orgoliu de Zana Maseluta.

De ce ea a primit pana acum de la Zana doar cate ceva mic mic si o scrisoare, de ce ea stie ca Zana e mica si aduce lucruri mici, de ce ei i-a scris Zana ca nu poate sa duca in zbor decat cutiute si bani, iar Nataliei i-a adus ditamai cutia? Zana minte? Zana are prietene mai bune decat ea? Si apoi iarasi o repriza de plans, dupa care 100 de intrebari, a vrut chiar sa-i scrie si o scrisoare manioasa, in care sa-si verse amarul. Si-a dezlipit abtibildul cu zana de pe birou si a stat imbufnata toata seara. N-am reusit in niciun chip s-o induplecam. Ce credeti? Nu-i va trece supararea decat cand o sa-i aduca si ei aceeasi cutie enorma de lego.

Draga Zana, cand s-au schimbat lucrurile asa? Sunt intr-o mare ceata. Cand eram eu mica nici  nu existai,  apoi ai aparut si se zvonea ca pui cate un banut sub perna…. Iar acum?! Cine a stricat piata in halul asta, incat trebuie sa facem economii pentru perioada in care copiii nostri raman fara dinti?

Ce credeti ca fac acum? Da, caut sa cumpar online cutia de Lego si ma gandesc la o scrisoare de impacare intre Zana si Ema.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.