Am vazut 3 filme in 2 weekenduri

Am vazut 3 filme in 2 weekenduri

-Jurnal la 7 ani si 6 luni- 

Luna asta e luna filmelor. Am fost deja la 3 filme la cinema.

Au fost foarte diferite, dar mi-au placut toate trei, in special unul dintre ele: ‘Intors pe dos’.  A fost defapt primul la care am fost. Un 3D in care era vorba despre o fetita – Riley – personajul principal, de 11 -12 ani. In mintea lui Riley erau 5 insule: Insula Prieteniei, Insula Sinceritatii, Insula Familiei, Insula Poznasa si Insula Hockeyului. In film apar si 5 personaje simpatice, care-i controleaza mintea: Bucurie, Tristete, Furie, Dezgust si Frica. Ce-am inteles eu din filmul asta este ca Riley avea 5 amintiri de baza care-i sustineau insulele, fara de care nimic nu functioneaza. Fara Bucurie la sediul central, Riley nu poate sa fie fericita. Filmul se termina cu bine si fetita intelege ca familia este cea mai importanta insula si nu trebuie sa-si minta parintii, pentru ca ei sunt cei  care te ajuta mereu.

Am mai fost si la ‘Albinuta Maya’, tot un 3D . Personajele principale sunt albinuta Maya, albinutul Willie, secretara Reginei albinei – Zumzulina si lacusta Flip.  In film Zumzulina vrea sa-i ia Reginei laptisorul de matca, fara de care Regina nu poate trai. Albinuta Maya reuseste sa iasa din stup si vede ce minunatii o asteapta. Se imprieteneste cu o lacusta – Flip si cu un pui de viespe – Sting. In stup avea un alt prieten – albinutul Willie. Zumzulina o goneste pe Maya din stup, dar filmul se termina cu bine, cand viespele si albinele nu se mai lupta si toate vietuitoarele padurii traiesc in pace.

Al treilea film si ultimul  vazut a fost ‘Barbie si tabara de muzica’. Este vorba despre o printesa Cornie si o adolescenta Erica, care stau doua saptamani intr-o tabara: Cornie in Tabara Regala, iar Erica in Tabara de Rock n’roll. Cele doua vapoare le incurca locurile, iar Cornie ajunge in Tabara Rock, iar Erica in locul ei, in Tabara Regala. Fetele ajung sa se simta chiar bine in taberele abramburite si se imprietenesc pana la final. Mi-a placut filmul si pentru ca a fost cu multa muzica.

Acum…astept sa mai apara filme si sa le bifez pe toate. Stiu deja ca vreau sa merg la ‘Blinky Bill, Koala cel poznas’!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.