Apartament minimalist, in culori naturale, in Moscova

Apartament minimalist, in culori naturale, in Moscova

De obicei, criteriile mele de selectie in ceea ce priveste designul si decoratiunile unei case sunt foarte clare: sa fie viu colorat, luminos si sa transmita caldura. Si totusi…uite ca exista si exceptii.

Am gasit apartamentul asta din Moscova, de care m-am indragostit la prima vedere, desi o sa vedeti ca-i lipsesc culorile tip cucucubeu. E simplu, minimalist, unitar ca si concept si plin de combinatia alb & turcoaz si nuante naturale. Defapt asta a fost solicitarea proprietarilor catre echipa de designeri: sa le creeze un spatiu plin de lumina, functional si cu multe optiuni de depozitare.

Designerii si-au indeplinit cu brio sarcina, dupa cum se vede in imagini. Au creat un spatiu de 100 mp aerisit, plin de lumina, foarte echilibrat in cromatica si , deloc de neglijat – cu muuuulta personalitate. Au folosit lemnul din plin, asa incat au obtinut un efect natural care transmite caldura si comfort. Finisajele albe contrasteaza cu restul elementelor si adauga o nota vie si dinamica intregului ansamblu.

Pana la urma, recunosc, poti avea o casa linistitoare, optimista si daca nu folosesti culori vii!

Sursa foto: Freshome

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.