Ati fost la expozitia Viking Kids?  Poate ne intalnim acolo!

Ati fost la expozitia Viking Kids? Poate ne intalnim acolo!

Recunosc, tare-mi mai place Bucrestiul asta al nostru, pentru ca permanent gasesti o actiune dedicata copiilor, fie distractiva, fie educativa, fie ambele la un loc!

Tocmai am aflat de Viking Kids, o expozitie tematica interactiva, care a inceput vineri si tine pana pe  10 aprilie, la Mega Mall Pantelimon.

Teoretic, expozitia este pentru copiii cu varste cuprinse intre 5 si 10 ani.

Practic, Ema deja si-a facut planul ca merge cu doua prietene mai mari, de 12 ani. Asa de simpatic e conceptul, ca-mi vine si mie sa ma inscriu! Dar, o sa cedez ca un parinte matur, o s-o las pe Ema sa se distreze in toata expozitia asta si eu o sa profit de timpul asta, cam o ora se pare, si o sa ma distrez la o sesiune de shopping.

Ce-am vazut, mi-a placut! E un traseul interactiv, ce include vizita intr-o casa traditionala, lectii de navigatie pe vas, citirea busolei, tras cu tunul pentru a alunga dragoni, toate intr-o costumatie ce pare desprinsa din filme.

Si-acum…eu nu stiu cum sunt restul copiilor. Dar a mea cand a auzit ca sunt instrumente muzicale, ca vor prinde panze de nava, sa vor lega noduri si se vor juca de-a vaslitul…deja isi imagineaza ca e personaj intr-un film si aproape ca-si face planuri sa-si serbeze ziua de nastere in taramul asta al vikingilor!

Asa ca…sigur ne vom intalni pe-acolo cat de curand!

Info Utile – Rezervari, Bilete, Locatie:  

  • Rezervari: Daca va tenteaza expozitia Viking Kids, puteti face rezervari la numarul de telefon: 0756.140.191, la adresa de e-mail rezervari@megamallbucuresti.ro, precum si direct la biroul Info Point, amplasat la nivelul 0, in fata magazinului H&M.
  • Biletul costa 10 Lei si se poate lua de la biroul Info Point. Grupurile organizate de minimum 10 copii pot achizitiona biletul de intrare la pret redus, de 7 Lei/ bilet.
  • Localizare in Mega Mall: Expozitia Vikingii este amplasata la etajul 2, atrium nord si poate fi vizitata de grupuri de maximum 25 de copii.
  • Program: Zilnic, pana pe 10 Aprilie, intre 11 – 19

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.