B-Fit in the Street 2015. Impresii la cald.

B-Fit in the Street 2015. Impresii la cald.

Am ajuns aseara la B-Fit in the Street 2015.  Tine pana duminica (inclusiv), asa ca mai aveti timp destul. Important este sa vreti sa mergeti si sa fie vreme buna.

Aseara…a fost amestecat. Am alergat intre locatiile alese (Piata Universitatii. Piata Sfantul Anton, Piata Roma), dat fiind ca este oarece dezorganizare, in sensul in care trebuie sa pendulezi printre cele 3 puncte principale de interes (am citit in brosura evenimentului ca mai sunt si altele). Oameni multi, familii,  cupluri, multi turisti, Ema efervescenta, centrul istoric a frematat asa cum ii sta bine unui centru de capitala europeana, vreme frumoasa, trupe talentate, dar programul foarte neinspirat structurat.

Dar, mai ales ca am organizat si eu destule evenimente la viata mea, stiu clar ca e greu sa multumesti pe toata lumea. Si ca cel mai bine e sa iei partea buna, jumatatea plina si sa contorizezi mai degraba ce merge bine. La critici…imediat ne pricem cu totii! Oricum, pana la urma, am reusit sa alegam intre locatii, cu Ema vaicarindu-se de durere de picioare, asa ca am reusit sa vedem cateva trupe si momente speciale. Dar greu…

Am cules mai jos cateva poze surprinse in timpul reprezentatiilor + altele salvate de pe pagina evenimentului. Orice, numai sa va conving sa includeti in weekend-ul asta si o repriza de tetru de strada, ca sa schimbam impresii. Noi am facut  si poze si cateva fimulete. Vizionare placuta …si sa ne auzim cu povestiri la cald!

Galerie foto completa:

Clipuri filmate aseara, Vineri – 5 Iunie, a 2-a zi de festival:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.