Ceaiul de la ora 5. Sa fie de catina cu miere.

Ceaiul de la ora 5. Sa fie de catina cu miere.

De vreo vreo 2 luni suntem in campanie si eu si Ema: bem zilnic ceai de catina.

Am primit de la Buzau, de la mama mea, la pachet, 2 borcane de catina & miere + instructiuni speciale, cu litera de lege, cum si cand sa-l bem. Intre timp am obtinut si o derogare sa nu-l mai bem dimineata si sa ne ‘bucuram’ de el dupa amiaza.

Scopul campaniei de catina e precis definit: Ema sa-si creasca pofta de mancare si sa alunge virusii. Iar la mine ramane doar partea cu virusii si sa-mi rezolve niste probleme alergice mai vechi.

Fiecare isi spune in gand ce-si doreste de la ceai, bem cat de repede putem, ne dregem cu cate ceva dulce si bifam in calendar inca o zi de catina. N-avem scapare, pentru ca la raportul de seara mama mea ma intreaba daca am  luat ratia de catina, iar eu n-am cum s-o mint, asa ca mai bine-l bem si gata. Fara drept de apel. Doar n-a murit nimeni…dupa numai 2 luni de catina.

Cat despre efecte, e clar c-au inceput sa apara. Doar ca socoteala de-acasa nu se potriveste cu cea din targ! Asa ca:

  • Pofta de mancare, a crescut, nu-i nicio indoiala. Doar ca in loc sa-i creasca Emei, mi-a crescut mie!
  • Au inceput sa se regleze si problema cu tenul. Doar ca in loc sa-mi faca mie pielea ca de bebelus, parca pielea Emei e mai fina ca niciodata. De-a mea, nu mai zic nimic. Doar plang!
  • Cat despre virusi….cred ca-i atrage mierea din amestecul nostru, in loc sa-i tina virusii la distanta. Avem deja vreo 2-3 raceli la activ. In nici 2 luni

Dar noi dam inainte cu perseverenta. Mai avem un pic si terminam si borcanul No.2. Si atunci, poate ne revenim si noi! Cu un ceai de macese ceva!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.