Ceaiul de la ora 5. Sa fie de catina cu miere.

Ceaiul de la ora 5. Sa fie de catina cu miere.

De vreo vreo 2 luni suntem in campanie si eu si Ema: bem zilnic ceai de catina.

Am primit de la Buzau, de la mama mea, la pachet, 2 borcane de catina & miere + instructiuni speciale, cu litera de lege, cum si cand sa-l bem. Intre timp am obtinut si o derogare sa nu-l mai bem dimineata si sa ne ‘bucuram’ de el dupa amiaza.

Scopul campaniei de catina e precis definit: Ema sa-si creasca pofta de mancare si sa alunge virusii. Iar la mine ramane doar partea cu virusii si sa-mi rezolve niste probleme alergice mai vechi.

Fiecare isi spune in gand ce-si doreste de la ceai, bem cat de repede putem, ne dregem cu cate ceva dulce si bifam in calendar inca o zi de catina. N-avem scapare, pentru ca la raportul de seara mama mea ma intreaba daca am  luat ratia de catina, iar eu n-am cum s-o mint, asa ca mai bine-l bem si gata. Fara drept de apel. Doar n-a murit nimeni…dupa numai 2 luni de catina.

Cat despre efecte, e clar c-au inceput sa apara. Doar ca socoteala de-acasa nu se potriveste cu cea din targ! Asa ca:

  • Pofta de mancare, a crescut, nu-i nicio indoiala. Doar ca in loc sa-i creasca Emei, mi-a crescut mie!
  • Au inceput sa se regleze si problema cu tenul. Doar ca in loc sa-mi faca mie pielea ca de bebelus, parca pielea Emei e mai fina ca niciodata. De-a mea, nu mai zic nimic. Doar plang!
  • Cat despre virusi….cred ca-i atrage mierea din amestecul nostru, in loc sa-i tina virusii la distanta. Avem deja vreo 2-3 raceli la activ. In nici 2 luni

Dar noi dam inainte cu perseverenta. Mai avem un pic si terminam si borcanul No.2. Si atunci, poate ne revenim si noi! Cu un ceai de macese ceva!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.