Colectionam INIMI de Dragobete.  Voi?

Colectionam INIMI de Dragobete. Voi?

Azi e Dragobetele. Bine ca am avut revelatia, cand mai sunt cateva ore….altfel as fi aflat ca azi A FOST Dragobetele. Evident ca n-am scapat de explicatii suplimentare si abramburite, pentru Ema, care cand vrea sa inteleaga ceva, zici ca-si da lucrarea de diploma cu intrebarile.

Logica ei de copil….functioneaza  snur. A inteles ca e Sarbatoarea Dragostei, a inteles ca se vehiculeaza multe INIMI in contextul asta, s-a abtinut de la partea de cadouri cand a auzit ca cine primeste trebuie sa si daruiasca.

Asa ca noi ramanem la partea cu Sarbatoare cu INIMI. Si uite asa, ne apucam la final de zi de Dragobete sa colectionam inimi. Am strans repede din pozele de familie, am pozat ce  am gasit prin casa…si surpriza este ca abia acum am realizat : UAU, cate inimi avem pe aici, de jur imprejur, sub diverse forme. E clar ca e casa in care doua treimi din familie colectioneaza inimi, fete zambitoare, buline, dungi si altele.

Azi colectionam INIMI si primim in album si alte inimi daca aveti. Cu drag, de Dragobete, sa aveti parte de dragoste si inimi sincere!

Nota: Sunt sigura ca este doar Partea 1 din Colectia de Inimi. De acum o sa fiu mai atenta in jur. Inimie sunt peste tot!…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.