Copil cu sorcova. Scapa cine poate.

Copil cu sorcova. Scapa cine poate.

Jurnal de acasa. 2 Ianuarie. La noi inca se mai aude ‘Sorcova vesela’. Si am vaga banuiala ca o sa se mai auda tot weekend-ul. Ema are doua sorcove ciufulite care pare ca stau neglijent in brad. Ele sunt defapt strategic asezate la start. Cine apuca sa ne treaca linia cu pragul casei, se trezeste sorcovit vrand nevrand.

De noi, ai casei, ce sa spun… Prima oara ne-am lasat sorcoviti de buna voie, apoi inca o data de dragul copilului, a treia oara ca-i cu noroc. Pana cand am ajuns sa ne fofilam toti si sa fugim din zona bradului si a sorcovelor. Si sa ne pitim portofelele.

Ideea e ca Ema strange bani la pusculita. Copilul e hotarat sa-si ia tableta. SINGURA! Asta pentru ca noi am tot refuzat-o politicos, apoi rational, apoi am abandonat orice discutie si am ignorat orice insistenta si miorlaiala. Cand si-a dat seama ca nicio strategie nu functioneaza, s-a hotarat sa-si faca dreptate singura. Si acum e pusa pe facut bani. Asa ca nimeni din zona nu scapa nesorcovit. Aviz amatorilor zilele astea.

Orice urare la noi acasa se incheie elegant: ‘La Anu’ si la multi ani, scoate punga si da bani!’.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.