Copilul Prigat. Mai multa energie

Copilul Prigat. Mai multa energie

 Au trecut mai mult de 7 ani de cand s-a intamplat. Cineva a vazut viitorul copilului nostru! O chema Ioana, era colega de birou a lui Claudiu. Eu n-o cunosteam atunci, n-o cunosc nici acum, dar ea se pare ca stia cate ceva despre famila noasta, incat ne-a prevestit, cand a aflat ca vom avea o fetita: ‘Copilul asta stiu sigur ca o sa fie copilul din reclama Prigat’. (reclama in care un tata isi cauta bona si o trecea prin tot felul de probe sportive si de rezistenta)

Ce rautate, mi-am spus eu pe atunci! Copilul meu o sa fie linistit si cuminte, o sa se imbrace numai in rochite si o sa fie o fetita delicata, bla, bla, bla…  Oamenii astia! De unde sa stie ea cum urma sa fie Ema? A fost o predictie, o premonitie sau un soi de dorinta rostita?

De atunci, vorbele ei mi-au tot rasunat in minte. N-am avut cum sa le uit.  Cativa ani am avut in fata, live si in exclusivitate, ‘copilul Prigat’. Un pachet de energie. De multe ori i-am cautat butonul de oprire. No way! Functiona pe baza de energie solara, asa ca noaptea se inchidea, singura. Au fost deci si momente de liniste. In rest,  100% energie. Noroc ca s-a mai potolit in timp. In plus, ne-am mai imunizat si noi.

Dar eu… ma tot gandesc la Ioana prevestitoarea. Oare avea vreun un glob fermecat acasa? Ca as cauta-o si in ziua de astazi, poate reuseste macar  vreo cateva numere la loto sa vada. Sau macar cursul euro. Sau poate sa-mi spuna ce ne mai asteapta pe viitor de la copilul nostru…

PS  sa adaug ca din cauza vorbelor astora nu i-am dat Emei niciodata Prigat? N-am vrut sa risc sa vad rezultatul combinatiei.

There are 2 comments for this article
  1. dana at 12:20

    🙂 sa dea domnul sa nu.i lipseasca niciodata energia. Chiar stiu pe cineva care credea ca e cel mai important lucru in viata sa ai energie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.