De ce au porcii sarma-n nas?

De ce au porcii sarma-n nas?

Ieri la birou. 14.30. Imi suna telefonul. Numarul de acasa. Nu raspund. Suna iar peste 5 min. Nu raspund. Suna, suna, insista. Avem o conventie, daca e ceva grav…sa sune de 3 ori. Deja cand a sunat a 3-a oara, mi-a stat inima. Raspund, cu sufletul la gura si vocea tremuranda. EMA.  Imi zice ca stie ca am treaba, dar are o urgenta.

O simt sigura pe ea si imi dau seama imediat ca urgenta ei…nu e chiar de gradul 0. Noroc ca avem ceva istoric impreuna.  M-a sunat intr-o alta zi pentru ursuletul Piki, care aveam nevoie de miere, a intervenit si pentru Miki & Minnie, pentru care cere cascaval in mod constant sau mai are urgente legate de ouale de ciocolata fara de care nu poate sa reziste si vrea sa-mi aminteasca periodic.

Am scurtat timpii, am inteles ca de data asta e altceva pe ordinea de zi la capitolul urgente.  Bunica i-a spus ‘Daca nu termini de mancat in 10 minute, iti bag sarma in nas!’

Si atunci…EMA avea la dispozitie doar cateva minute sa ma sune, sa ma intrebe daca doare cand iti baga sarma in nas si …mai ales, sa se intereseze ‘Porcii de ce au sarma in nas? Ii ajuta la ceva?’ . Ca se gandea ca poate o ajuta si pe ea….

Si uite asa, in saptamana in care toti copiii vorbesc despre iepurasi si oua de ciocolata, eu mi-am pierdut timpul stand si explicand care-i treaba cu porcii si cu sarma-n nas.

Si nu pot sa nu ma gandesc la ipoteticul moment cand n-o sa mai intrebe nimic si o sa vina acasa cu cercel in nas sau in buric. Ipotetic am zis!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.