Despre Clasa 1 si scoala. 13 intrebari si raspunsuri

Despre Clasa 1 si scoala. 13 intrebari si raspunsuri

-Jurnal la 7 ani si 7 luni –

Sunt in Clasa 1 A.  De cand a inceput scoala, am cam multe teme si nu prea am mai avut timp nici sa ma joc, nici sa scriu la blog. Dar acum mi-am facut timp. Mami mi-a pus cateva intrebari, ne-am jucat de-a interviul si a fost distractiv sa raspund:

 1. Spune-mi un lucru care-ti place cel mai mult la scoala, in Clasa 1. Imi place ca invatam literele de mana si asa o sa pot sa-i scriu lui Mos Craciun o scrisoare de mana.
 2. Cum sunt colegii tai, ai vrea sa schimbi ceva? As vrea sa schimb o fata, care mereu ne-mpinge si e rea. Ah, si as vrea ca baietii sa lase fetele in fata cand plecam, sa nu le mai imbranceasca.
 3. Care sunt orele tale preferate? Muzica & miscare, arte vizuale & abilitati practice si atat! Plus engleza!
 4. E ceva care te enerveaza sau nu-ti place deloc la scoala? Nu-mi place deloc de profesoara de germana. Pentru ca ne amageste ca ne da cadouri si ne ameninta ca daca nu suntem cuminti ne duce la alta scoala si ne desfiinteaza clasa.
 5. Daca ar fi sa faci tu o uniforma pentru toata clasa, cum ti-ar placea sa fie? Mi-ar placea ca fetele sa vina in rochite de petrecere, in culorile curcubeului, iar baietii sa vina intotdeauna imbracati ca pilotii de curse.
 6. In ce banca ai vrea sa stai? In banca a 4-a, acolo mi-a placut cel mai mult. Pana acum am stat in fiecare banca, prin rotatie. Stau cu George si ma-nteleg asa si-asa. Mi-ar fi placut sa stau in banca cu Rita, evident, dar doamna ne-a mutat.
 7. Ce materie ai vrea sa existe in orar si nu este? Ore de magie.
 8. Ce sport ai vrea sa faci la scoala? Gimnastica sau gimnastica ritmica.
 9. Spune-mi cum ti-ar placea sa fie orele ca sa-ti placa mai mult. Mi-ar placea sa facem ore si in aer liber, in parc sau intr-o poienita.
 10. Daca s-ar organiza o petrecere sau o zi speciala la scoala cum ti-ar placea sa fie? As vrea ca baietii sa ia fetele la dans si sa dansam ca la discoteca. Sau sa facem o petrecere in pijamale. Sau o zi speciala, in care sa avem voie cu tabletele la scoala.
 11. Daca ar fi sa schimbi ceva la scoala ta, ce-ai schimba? As schimba orele de comunicare, matematica si germana cu ore de dans si de petrecere.
 12. Cum crezi ca e la after school? Cred ca e plictisitor, dar tot as vrea sa merg.
 13. E mai bine la Clasa 1 sau era mai bine la Clasa 0? Drept sa spun, a fost bine si la Clasa 0, e bine si acum. Doar ca as vrea mai putine teme si mai multa joaca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.