Ferma Animalelor – De ziua mea de 10 Iunie

Ferma Animalelor – De ziua mea de 10 Iunie

-Jurnal la 7 ani si 3 luni- 

Blogule, eu tot vreau sa scriu, dar n-am timp. Habar n-aveam ce ocupata o sa fiu in vacanta. Mami ma tot suna sa scriu si eu vreau sa scriu  si apoi uit…si tot asa.

Azi vreau sa povesesc despre ziua de 10 Iunie. Anul asta eu imi serbez ziua de nastere in fiecare luna, in ziua de 10. Adica fac ceva special, merg intr-un loc special, mananc ceva nou sau….fac ceva deosebit. Asa o sa-mi serbez ziua de 12 ori/ an.

Pe 10 iunie am fost la Ferma Animalelor, langa Bucuresti. Gasiti aici mai multe despre adresa, program si preturi. Eu am fost sa ii fac galerie Ritei, prietena mea cea mai buna, care-si lua diploma de la scoala de engleza. Ne-am imbracat toti in portocaliu, pentru ca se sarbatorea ceva legat de Olanda, n-am inteles prea bine.

Oricum, am stat vreo 3 ore si dupa ce Rita si-a luat diploma, am inceput distractia. Cu animalele de-acolo, au si o super trambulina distractiva si o tiroliana. Am mai fost de cateva ori acolo, dar tot ma distrez cand ajung acolo. Ah, sa nu uit sa spun si despre baloanele zambitoare pe care le-au lansat toti copiii in aer.

A fost SUPER. SUPER! Imi vine si mie sa ma duc la scoala de engleza, ca sa primesc balon la sfarsit. Da’ ma mai gandesc! Poate totusi gasesc sa-mi cumpere parintii mei de undeva si e mai simplu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.