Idei originale de rafturi si biblioteci pentru copii

Idei originale de rafturi si biblioteci pentru copii

E clar, am scris si ieri si voi relua subiectul, LECTURA la orice varsta e benefica. Sunt atat de mult lucruri de bine de spus, incat subiectul este inepuizabil. NOI, adultii,  le citim o mare perioada, iar EI, copiii, trebuie sa ajunga sa fie indragostiti de carti si de lectura.

Un pas foarte important este BIBLIOTECA, ce nu trebuie sa lipseasca din nicio casa. Fie mai mica, fie mai mare, important este sa existe!  

Un lucru esential atunci cand va decideti exact ce model va trebuie, este FUNCTIONALITATEA. Mai mult chiar, trebuie sa fiti constient ca cei mici trebuie sa aiba acces direct si simplu la biblioteca sau rafturile unde pastrati cartile.

Copiii decid de multe ori ce carti isi doresc pentru lectura. E-adevarat, noi le cumparam cartile si avem control implicit, iar ei trebuie sa poata sa aleaga din ceea au la indemana.

Astazi vin cu o doza de idei si inspiratie pentru biblioteci si rafturi pentru copii. Colorate, originale, functionale, inguste, bine ancorate. Sunt idei pentru toate gusturile si pentru toate spatiile.

Pareri? Preferinte? Alte idei?

Bibliotecile care imita copacii sunt un mare trend in camerele copiilor si nu numai 

La fel de inspirate sunt si alegerile celor care prefera biblioteci & rafturi joase, la inaltimea copilului. Si aici optiunile sunt nelimitate : biblioteci in forma de casute, de litere, modele rotative etc. 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.