Inca un film cu zane: Clopotica si Legenda Bestiei din Tara de Nicaieri

Inca un film cu zane: Clopotica si Legenda Bestiei din Tara de Nicaieri

-Jurnal la 7 ani fix-

Imediat cum s-a lansat filmul asta nou cu zane, abia am asteptat sa merg la el. Stiam ca e cu prietenele mele, toata gasca de zane. Filmul se numeste ‘Clopotica si Legenda Bestiei din Tara de Nicaieri’. Defapt, ar fi trebuit sa se numeasca ‘Fauna si Legenda Bestiei’.

Aici este un mic film de prezentare, eu m-am uitat de vreo 50 de ori la el pana acum :

Cam tot filmul este despre Fauna si aventurile ei in Valea Ielelor. Mie imi place mult de ea pentru ca iubeste animalele. Mami spune ca eu seman cu ea, pentru ca si eu sunt un pic aiurita si cand vreau sa fac ceva, ma gandesc numai la asta. Exact asa este si Fauna, care vrea sa salveze toata animalele si este foarte buna la suflet. Ah…Fauna este si foarte curajoasa.  Nu i-a fost deloc teama de bestie. Din contra, a reusit sa-i faca pe toti sa-I vada bunatatea din suflet.  Noroc ca au ajutat-o si prietenele ei , in frunte cu Clopotica.

Filmul m-a speriat un pic doar, dar nu mult. Au fost si niste faze pe care nu prea le-am inteles, dar oricum, mi-a placut. Abia asteptam sa vad filmul si acum sper sa gasesc cartea sa o am acasa sau poate DVD-ul sa ma mai uit o data. Chiar daca nu avem 3D acasa, tot o sa-mi placa.

Eu zic ca toti copiii care nu au vazut filmul sa se duca acum, in vacanta, sa-l vada!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.