Lunea e pentru vise frumoase. Casa mobila de 22.000 $

Lunea e pentru vise frumoase. Casa mobila de 22.000 $

Incep saptamana cu o zi pe care o dedic viselor frumoase. Si am gasit exact o familie care isi traieste povestea de vis. Iar cu ocazia asta,  m-am hotarat si eu exact ce vreau sa fac la pensie!

Vreau sa am o casa din asta mica, dar careia nu-i  lipseste nimic. O casuta ideala, cu tot ce-i trebuie, pe care sa o pot muta de la munte la mare si tot asa, fara nicio rata la banca, cu sufletul relaxat si zambetul larg.

Asta este povestea reala, de viata, a familiei Morrison. Pe scurt: au avut toata viata datorii la banci, au trait cu gandul sa-si plateasca ratele si cu stresul de nu ramane pe drumuri. Asa ca au schimbat foaia , iar acum isi traiesc visul cu ochii…intr-un spatiu de nici 20 mp.

Au un stil de viata relaxat, nu mai au rate de plata, si-au imbunatatit conditiile de trai si casnicia lor estemai linistita si mai fericita decat a fost vreodata. Pe scurt:

  • Datorită designului genial, acest spațiu de nici 20 mp este ideal impartit si da senzatia de mai mare in interior. Nu este nimic care sa lipseasca familiei Morrison
  • Chiar sub scara si-au pozitionat strategic un dulap incapator, unde nici un centimetru nu este irosit. La fel si in ‘bucatarie’, unde au cuptor, frigider si chiuveta
  • Ce sa mai zic de zona de lectura si spatiul de birou care se dubleaza, pe post de masa pentru cina
  • Zona de dormit are un pat matrimonial de dimensiuni clasice
  • Ba chiar exista si o zona dedicata pasiunilor, unde Andrew canta la chitara
  • Cat despre baia incorporata, are tot ce-I trebuie, ba chiar tehnologii ultra moderne si exista chiar si un dus

    Cea mai tare parte? Este aceea ca toata casa este pe roti! Asa ca se poate deplasa oricand.  Poate cineva sa-si imagineze ceva mai frumos? Pentru ca eu….nu pot. Acum stiu clar ce-mi doresc, pentru ce muncesc si mai ales la ce sa visez.  E casa IDEALA.  Are confortul si functiunile unui spatiu de locuit traditional, doar ca totul la o scara redusa. Pare solutia ideala pentru a economisi bani de utilitati, intretinere, energie si a pentru a te concentra pe ceea ce-i important in viata.  Fara rate, fara stres, fara chirie. E casa lor de vis, care le ofera exact stilul de viata pe care si-l doresc.  Pe mine clar m-a prins microbul si vreau sa dau mai departe povestea…poate facem un cartier de casute mobile. Pentru oameni simpatici si relaxati. Sa mai asteptam oare pana la pensie sau deja sa ne cautam solutii de implementare? Doritori?!

 

Sursa foto: Site-ul familiei Morrison. Detalii, buget, poveste. Puteti sa cititi toate detaliile direct de la ei, proprietarii ingeniosi, relaxati si acum invidiati de atata lume.

Galeria foto completa:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.