Mergem la nunta. Astrelor, aranjarea!

Mergem la nunta. Astrelor, aranjarea!

In weekend mergem la o nunta speciala la Sinaia. Garden party. Oameni dragi, foarte dragi. Prieteni vechi, locatie minunata, abia asteptam… Si sper sa se aranjeze astrele pana atunci. Fac si incantatii daca trebuie, pentru ca acum, sunt intr-un haos total….

  1. Am aflat ca e Raliul la Sinaia in weekend si circulatia e restrictionata. Deci…nu stim cum & cand ajungem cu masina la locatie.
  2. Rochia mea comandata online a sosit aseara, la timp. E superba, exact cum o visam…dar e maaaaare, deci nu o pot imbraca. O returnez si mi se intoarce alta…dar pentru o alta nunta, ca pe asta nu o mai prind.
  3. Barbatul casei e cu hainele Ok, aproape OK…pentru ca ne trebuie cineva sa le calce. In schimb, m-a sunat de departe, de unde e plecat, ca ii zvacneste un deget de la picior. Rau. Cauza necunoscuta. Solutia data de midic: macar 5-7 zile sa se incalte in papuci. Vis de vara sa te imbraci smart casual si cu papuci, nu?!
  4. Ema are doua rochite simpatice. S-a declarat multumita, isi mai asteapta balerinii doar. Ce nu stie ea e ca…. nu i-am cumparat Si mai am doar ziua de maine. Cu programul 110% ocupat deja.
  5. Si sa ma intorc la mine… nu m-am vopsit. Si am sunat astazi la 5 coaforuri, care au locuri libere berechet, intre 11.00 – 15.00 ziua. Cand eu sunt la birou, evident.

In rest, suntem super pregatiti. Ne luam CD-ul, copilul, pasii de dans si pornim. Speram sa ajungem in timp util. La locatia stabilita. Sa fim toti si sa fim cu zambetul pe buze. Pana la urma…important este sa fim inconjurati de prieteni si sa ne distram, doar nu conteaza imaginea, nu?! 😉

#cesamaizic #sasearanjezeastrele #tinetipumniistransi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.