Ne vedem pe 1 Iunie la Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala

Ne vedem pe 1 Iunie la Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala

Sa nu avem discutii ca nu v-am anuntat! Noi vom merge in tandem sa ne distram cu gasca Ity Bitsy, pe 1 Iunie, in parcul IOR, la Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala!

 Este primul an in care 1 Iunie este zi libera nationala, asa ca eu zic ca trebuie sarbatorita cu un maraton de distractie, iar parcul IOR cam asta o sa devina.

Ce se intampla acolo?

De la ora 10.00 incepe nebunia, ce se va intinde pana la 20.00.

Se pregateste deci cel mai mare eveniment de joaca parinti-copii din Bucuresti, un festival-maraton  cu muzica si dans, jocuri si concursuri, ateliere de creativitate, ateliere sportive, activitati pentru bebelusi si multe alte surprize!
Parcul Al.Ioan Cuza (fost I.O.R.) se va transforma intr-un loc de distractie pentru mici si mari, singura conditie este ca toata lumea sa vina cu zambetul pe buze.

Fiecare familie va putea alege activitatile preferate, dat fiind ca Itsy Bitsy, organizatorul sef,  va delimita zone pentru show, joaca, sport, bebe, foto…si nu in ultimul rand intalnirile cu bloggeri, de la foisorul de lemn de la intrare.

 

Acolo va dam si eu si Ema intalnire, in  foisorul de lemn, dupa ora 11.30, alaturi de alti prieteni de-ai nostri bloggeri.

Va promitem in primul rand ca o sa venim binedispunse…si o sa incercam sa va invatam cum puteti organiza o petrecere acasa, pregatind singuri decoratiuni de hartie. Asta pentru ca ne stiti mari amatoare de motive de bucurie si de petrecere!

Aici este programul, unde vedeti exact cine va mai fi prezent in foisorul de lemn:

In rest, evident – Itsy, Bitsy si Zapa vor veni si ei, se vor juca impreuna cu parintii si copiii pe scena si vor face poze cu fanii lor.

Alaturi de ei vor veni artisti ca Virgil Iantu, Marius Moga, actorul Marian Râlea, Gabriel Cotabiţă, Magicianul Bogdan Muntean şi chiar Maia Malancuş, câştigătoarea de la Vocea României Junior.

Vor canta si vor dansa copii din cluburile: DeMogaCamp & Contrapunct, Grupul Miniton, Corul Liliput, Corul de Copii Radio, Şcoala de Joacă, Trouble Crew şi Mini Trouble, STEYsha School of Irish Dance, Clubul Davidans, Asociaţia pentru formare. Gazda serii va fi realizatoarea radio Ruxandra Rusan.

V-am convins? Asa ca ne vedem in PARCUL IOR, pe 1 IUNIE, cu haine colorate & zambete largi, da?

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.