O casa minimalista pentru familia unei arhitecte

O casa minimalista pentru familia unei arhitecte

Lunea asta e pentru inspiratie…si asa se face ca am gasit casuta asta de familie, care are tot ce-i trebuie in tr-un spatiu total de 160 mp.

E-adevarat ca este lucrarea unei arhitecte care a amenajat spatial special pentru familia ei, spatiu convertit dintr-o veche casa din 1940.

Povestea este foarte frumoasa. Familia a cumparat aceasta casa in Virginia si a hotarat sa nu schimbe mare lucru, doar sa profite la maxim de spatiul interior si sa o amenajeze asa incat sa fie potrivita pentru viata de familie cu doi copii, dar si pentru oaspetii care le calca pragul.

La renovare s-au bazat integral pe material refolosite, au profitat de toate spatiile de depozitare, au lasat bucataria deschisa catre living si zona de luat masa, iar copiilor le-au facut paturi suprapuse.

Ce-a rezultat, se vede in poze. O casa aerisita, cu spatii deshise, in care fiecare obiect de mobilier are cel putin o inrebuintare.
Familia nu numai ca se simte foarte bine aici, dar in fiecare weekend organizeaza mese pentru prieteni si cunoscuti…si chiar ii gazduiesc peste noapte la ei pe cei care nu se indura sa mai plece din paradisul casutei verzi!

 Sursa foto AICI

Cititi pe Blog in Tandem si: 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.