O garsoniera jucausa & vesela de numai 21,5 mp

O garsoniera jucausa & vesela de numai 21,5 mp

Astazi chiar simteam nevoia de culoare in Bucurestiul nostru gri.  Asa mi-am amintit cum am ales spontan culorile  verde & mov pentru dormitorul Emei , cand am vazut poze cu garsoniera asta jucausa de numai 21,5 mp.

Cunoscuta si sub denumirea de Tamka, garsoniera a fost ‘comanda’ speciala a unui tata divortat din Varsovia, ca si loc de intalnire de 3-4 ori pe saptamana cu baietelul lui. Strategic pozitionata la numai 300 m de podul peste Vistula si avand o superba panorama spre Castelul Regal, garsoniera a fost o provocare pentru designeri, prin formatul ei si spatiul limitat. Bugetul total, pentru renovare, decorare si utiliare a fost de 6.000 Euro.

Evident, pe langa culorile foarte vii alese pentru intregul spatiu, exista si altceva care atrage. Este vorba de zona de bucatarie si cea de luat masa, care pot si ‘deghizate’ usor intr-un dulap alb, prin simpla inchidere a 2 usi. Era clar nevoie de o folosire inteligenta si originala a spatiului, iar designerii si-au indeplinit misiunea cu brio. Intregul spatiu, de la culori, mobila, jucarii pozitionate in locuri strategice, inspira un spatiu plin de viata.

Si dupa cum se vede, o sursa de inspiratie si pentru altii. Enjoy!

Sursa foto: Designboom

Galeria foto completa:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.