O locuinta decorata integral cu tema Lego

O locuinta decorata integral cu tema Lego

Apartamentul pe care vi-l prezint astazi este creat pentru o familie pasionata de Lego, lucru evident de la prima vedere. 

Stim cu totii ca putini sunt copiii care scapa fara sa fie atinsi de pasiunea contructiilor Lego. Incep de mici cu tot soiul de cuburi si ajung apoi sa colectioneze cu pasiune tot soiul de masinarii, orase sau personaje.

Ce poate nu stiti este ca ‘virusul’ atinge si multi adulti care isi fac adevarate colectii impresionante din piese Lego dedicate celor mari.

Dar astazi vreau sa va arat un apartament renovat si decorat INTEGRAL pornind de la inspiratia Lego. E-adevarat ca e vorba doar de inspiratie si nu cu piese autentice (nu se fabrica inca la asemenea dimensiuni) dar o sa vedeti ce atentie la detalii si cum fiecare camera din apartament a fost construita pornind de la ideea cuburilor si a pieselor originale.

Culorile sunt diferite de cele din colectiile autentice, insa ideea este aceea a unui teren de joaca pentru mici si mari, in intregul apartament.

Tema de la care s-a pornit a fost aceea a unui apartament vesel, care sa inspire culoare si bucurie. In egala masura, functionalitatile specifice oricarei locuinte, cu spatii de depozitare incluse si design unitar, sunt incontestabile.

Piscina cu bile este punctul de atractie principal pentru intreaga familie, dat fiind ca acolo se desfasoara multe activitati in echipa…si tot de acolo se vede si la TV. 

 Puntea ascunde multe spatii de depozitare si separa zona de joaca de cea a bucatariei si a locului de luat masa.

De remarcat si tabloul in varianta Lego pixelat a lui Vincent Van Gogh.

Dormitoarele sunt intr-o aripa separate a apartamentului, insa nu se indeparteaza de paleta cromatica a intregii case si nici de tema centrala a cuburilor.

Apartamentul din Taiwan este o lucrare a arhitectilor de la HAO Design Studio, care au raspuns afirmativ provocarii lansate de familia nonconformista.

Nu stiu cum vi se pare voua apartamentul, insa eu cred ca m-as muta si maine acolo. M-au cucerit de la prima vedere!

Sursa foto aici.  

There are 2 comments for this article
  1. Pingback: O casă energetică, prototip, de 50 mp, construită în pădure - Comunitatea Bloggerilor din Romania
  2. Pingback: Un apartament jucăuș cu tobogan interior - Comunitatea Bloggerilor din Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.