O zi plina, cu locuri unde n-am mai fost

O zi plina, cu locuri unde n-am mai fost

-Jurnal la 8 ani si 11 luni-

Scoala Altfel. Marti, 28 martie. Ziua 2.

Stiam ca o sa fie o zi diferita si ca vom merge in niste locuri pe langa Bucuresti, dar pe mine cel mai mult ma incanta ca nu stam in banci, asa ca nu aveam prea mult habar ce o sa vizitam.

Am inceput ziua la Fabrica de Becuri, unde mi-a placut ce am vazut, doar ca nu am inteles tot. Era si foarte mult zgomot si nu prea se auzeau explicatiile. Dar am vazut ca fac si leduri si eu stiu de la tati ca ‘asta-i viitorul’. N-am apucat sa fac poze…decat unele tremurate. 

Apoi ne-am oprit la Fabrica de Mozaic, unde mi s-a parut foarte interesant, pentru ca mie imi plac mult culorile si aici erau tot soiul de culori, fix pe sufletul meu.

N-am putut sa-mi fac o plansa cu un curcubeu, dar tot mi-a placut. Am facut si poze, sa le folosesc pe blog si mi-am facut o plansa cu un palmier, sa-mi aminteasca de vizita asta…dar si de mare si de soare.

Am vazut cum se face fiecare cubulet, cum se vopsesc, cum se taie apoi…as fi luat cateva sa aduc si acasa da’ nu aveam voie sa furam, asa ca mami a ramas doar cu povestirile mele.

Apoi ne-am dus in vizita la Foisorul de Foc. Nici aici nu am mers niciodata pana acum. E un turn inalt, unde stateau pe vremuri pompierii si vegheau sa fie totul in regula in Bucuresti.

Am urcat pana la etajul 6 cu un lift pe care scria ‘Nu folositi liftul’ si de acolo cineva ne-a explicat si ne-a povestit. Ah, si am aflat ca pe 13 septembrie se sarbatoreste Ziua Pompierilor, dar n-am intrebat daca isi fac petrecere si tort.

Am incheiat ziua la un restaurant, unde am mancat toti copiii pizza, iar la desert am avut placinta cu mere. Acasa…oboseala maxima, dar mi-a placut ziua asta!!!

Cititi AICI ce super intalnire am avut in prima zi din SCOALA ALTFEL. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.