Poveste de toamnă. Când un sfârșit e un început de drum

Poveste de toamnă. Când un sfârșit e un început de drum

Tablou de toamnă, acasă la noi. București. Sector 3. Anul 2021.

Seara în familie. Când ajung acasă mă echipez corespunzător: îmi îndes un fes, îmi iau șosete flaușate (le-am rătăcit pe cele de lână) și mănușile de casă (da, da, ați citit corect, am mănuși subțiri, de interior).  Apoi îmi iau ceaiul fierbinte, să mă încălzesc. E noul meu obicei din sezonul ăsta!

Ema e zgribulită și nedespărțită de păturica pufoasă, de ceva vreme! Simt că în curând o să treacă și ea într-o altă etapă și o să se-apuce de ceaiuri fierbinți sau ciocolată caldă!  

Ne ținem cu toții cât mai departe de calorifere, să nu ne cuprindă înghețul de toamnă.  
Zâmbesc timid, gândindu-mă în sinea mea că așa or fi ajuns nordicii, de la atâtea seri friguroase, să-și creeze spații hygge, pline de decorațiuni & pături fel de fel… așa cum ne tot învață prin cărți!

Suntem pe trend, se pare! Avem un apartament hygge, fără să fi urmărit asta!  
Dar avem un gând care ne dă speranță! Acela că în weekend vom merge la bunici, unde e o altă poveste!  

Seara de toamnă acasă la bunici, la Buzău.

Ica & Bubu sunt norocoșii proprietari ai unei centrale de apartament, pe care teoretic o controlează cum vor ei.

Doar teoretic, dat fiind că relația lor de durată, de mai bine de 10 ani…a început să scârțâie, la propriu.  Ba li se oprește apa caldă în timpul dușului, ba se modifică temperatura, fără preaviz. E o relație tumultoasă, în care nu prea mai au încredere, dar totuși…s-au bazat atâția ani pe ea!

Așa se face că avem planuri să intervenim în relația lor cu vechea centrală…dar cu gânduri pașnice!
Le pregătim o despărțire, dar se știe că orice sfârșit e un nou început!

Cum la București n-avem nicio șansă să ne instalăm centrală în apartament, toate speranțele ne sunt să ne facem plinul de căldură și confort la Ica & Bubu.

Cred că asta a devenit dorința noastră comună pentru 2021: s-avem sărbători cu căldură! Sincer vă spun că ne tot gândim că după anul ăsta haotic, abia așteptăm să fim împreună cu cei dragi…nu prin vreo locație exotică, ci ACASĂ, unde vrem să avem confort, fără griji și fără ceai fierbinte pe post de calorifer!  

Iar cum lucrurile se așează de obicei ca într-un puzzle, am și găsit o ofertă care să ne-ajute să luăm decizia despărțirii Icăi și a lui Bubu de vechea centrală, împăcați!

Scurt pe doi:  ENGIE Thermo Smart este oferta care ne-a convins!
Mai ales că ENGIE promite că îți poate
înlocui centrala veche cu una nouă, în condensare, Ariston sau Viessmann, la care ai garanție extinsă 5 ani de zile, primești și termostat smart tado, beneficiezi de monitorizare tehnică proactivă 24/7 și asistență tehnică proactivă.

În plus, recunosc că ENGIE ne-a convins și cu sistemul de plată eșalonată, relaxată, printr-un abonament lunar, timp de 60 luni, direct pe factura de gaz.

Mai căutăm doar o fundă roșie …și cred că tocmai le-am ales lor un cadou, ne care să ne bucurăm cu toții! Așa că…ghiciți cine o să petreacă Halloweenul la căldură?!

Nu uitați, găsiți BLOG IN TANDEM și pe:

➠ You Tube: https://www.youtube.com/blogintandem 
➠ Instagram: https://www.instagram.com/blogintandem/
➠ Facebook: https://www.facebook.com/intandem.ro/ 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.