Proiectul  ‘Tara Mea’

Proiectul ‘Tara Mea’

-Jurnal la 8 ani si 1 luna-

Am avut de pregatit pentru la scoala, in echipa, un proiect super: ‘Tara Mea’.

Eu am fost in echipa cu doua colege – Rita si Ana – si ne-am inteles foarte bine toate.  In proiect trebuia neaparat sa desenezi harta Romaniei si sa faci colaje de poze. Noi am marcat si am lipit localitatile cele mai importante si obiectivele turistice.

Am facut chiar si o legenda a hartii si fiecare dintre noi trei si-a ales un abtibild cu un simbol: Ana si-a ales o steluta roz, eu un smiley face galben, iar Rita un smiley face mov.  Apoi le-am lipit fiecare dintre noi in locurile pe care le-am vizitat.

Am pictat toata harta, cu formele de relief ale Romaniei.  Noroc ca ne-au ajutat si mamele noastre, asa ca ne-a iesit super si am terminat intr-o singura zi proiectul.  L-am dus deja la scoala si doamnei i-a placut mult.

A fost distractiv si cand a trebuit sa-l prezentam in fata colegilor. Am fost toate trei in fata clasei si am folosit aratatorul. Eu mi-am scris in palme niste cuvinte pe care le uit mereu ( ‘obiective turistice’ si ‘destinatii de interes’). Bineinteles ca am uitat in timpul prezentarii sa ma uit in palme…dar a fost bine oricum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.