Sa va duceti la Mickey’s Music Festival

Sa va duceti la Mickey’s Music Festival

-Jurnal la 6 ani si 10 luni-

Am auzit ca in luna aprilie vine iar trupa lui Mickey Mouse, de la Disneyland. E un spectacol la care eu am fost acum 2 ani si a fost SUPER!

Eu sunt buna prietena cu Mickey & Minnie, ii am si acasa pe cei de plus de la Disneyland. Atunci, la spectacol, i-am vazut pe scena si a fost un spectacol pe care nici acum nu l-am uitat. Imi amintesc ca au fost invitate si printesele Disney: Alba ca Zapada, Belle, Aurora  si Cenusareasa.  Au fost si cateva personaje rele, adica Regina cea Rea din ‘Alba ca Zapada’,  Gaston din ‘Frumoasa si Bestia’  si mama vitrega din ‘Cenusareasa’. Au aparut la un moment dat si Alice si Palarierul Nebun din ‘Alice in Tara Minunilor’. Am vazut atunci o gramada de personaje din povestile citite. Au cantat, au dansat, au facut si scheme de magie!  La sfarsitul spectacolului mi-am cumparat o cana cu Minnie, pe care o pastrez si astazi. Ah…si sa nu uit ca anul trecut m-am intalnit cu Mickey & Minnie la un spectacol cand eram in vacanta la mare si am vorbit cu ei…doar un pic, pentru ca stiau doar engleza.

Atat de tare imi place de ei ca aproape ca as vrea sa mai merg o data sa-i vad. Chiar e un super spectacol pentru toti copiii carora le plac personajele Disney!

Aici e un filmulet care mi-a placut mult, cu gasca lui Mickey, cu o farsa din magazinul Disney!

NOTA – Informatii utilie pentru cei interesati :

Spectacolele sunt intre 22 si 26 Aprilie, la Sala Palatului, in Bucuresti. Biletele sunt disponibile în reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu sau online, pe www.myticket.ro, la următoarele categorii de preţuri:
Categoria VIP    285 lei
Categoria 1       175 lei
Categoria 2       153 lei
Categoria 3       117 lei
Categoria 4         90 lei

 BILETE REDUSE PENTRU COPII*

Copiii până la vârsta de 12 ani, inclusiv, beneficiază de bilete cu preţ redus.

Categoria 1        140 lei
Categoria 2        122 lei
Categoria 3          93 lei
Categoria 4          75 lei  **Accesul copiilor în sala se face doar însoţiţi de un adult, pe baza unui act valid ce stabileşte vârsta copilului: certificat de naştere, carnet de elev, paşaport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.