Scrisoare catre Mos Craciun

Scrisoare catre Mos Craciun

-Jurnal la 7 ani si 8 luni-

Zilele astea am facut scrisoarea catre Mos Craciun. Asa fac in fiecare an. Doar ca anul asta e prima data cand am scris cu litere de mana.

  • Pasul 1 – Mami mi-a dat niste brosuri cu jucarii si eu am decupat tooot ce mi-a placut. La inceput imi doream 26 de cadouri, iar apoi m-am hotarat doar la 9.
  • Pasul 2 – Am mers in magazine sa ma documentez si sa vad toate jucariile in realitate. Eu stiu ca de multe ori la reclame sau in brosuri arata mult mai bine ca-n realitate. Dar nu ma pacalesc ei pe mine! La plecare am mai intrat si in alt magazin si am mai luat o brosura din care am decupat ‘Amuleta Sofiei’.
  • Pasul 3 – In sfarsit…scrisoarea pentru Mos Craciun! Am scris cu mana mea, am lipit toate decupajele si i-am facut Mosului si un desen. Dar am uitat sa-i scriu ca am vazut pe un site un set de mobila de dormitor de papusi, pe care mi-l doresc mult pentru ca mai am un set de la ei, cu mobila de living. Imi pare rau ca nu l-am pus in scrisoare, dar norocul meu ca Mos Nicolae cred ca mi-a citit gandurile sau m-a auzit cand vorbeam…si surpriza a fost ca l-am gasit in ghetute!

Astazi toata ziua m-am jucat cu setul asta si am mancat dulciuri…. acum deja abia astept sa vad ce primesc de la Mos Craciun. Nu mai pot de nerabdare, dar n-am de ales!

There is 1 comment for this article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.