Secretul mamelor aranjate, ce par ca scoase din cutie!

Secretul mamelor aranjate, ce par ca scoase din cutie!

Există un secret?  DA!

Există aliați? DA!

Dar în primul rând #beautymoms trebuie provocate!
Avem nevoie de o motivație, o ieșire cu prietenele, un brunch, un eveniment ceva!
Atât și imediat ne mobilizăm, aplicăm SECRETUL și începem să strălucim precum Cenușăreasa, în doar câteva minute!

Așa se face că ne-am întâlnit cu multă voioșie, vreo 10 mame vorbărețe, puse pe treabă și dornice de SECRETE, la întâlnirea cu BaByliss România
N-aveți idee cât putem să vorbim și cât de repede învățăm secretele de frumusețe și de #beautymoms!

Eu de exemplu am spus prezent din prima clipă și m-am dus cu un gând clar. Să învăț să-mi fac bucle!
Că doar asta e dorința nr.1 a femeilor cu părul drept.

După ce am povestit pe blog că eu nu plec NICĂIERI fără placa de păr după mine, a venit momentul să fac un pas mai departe și să-mi depășesc aria de confort. BUCLE!

Și ce credeți? Am învățat că placa mea minunată,  modelul 2 în 1 Pure Metal este perfectă și pentru păr perfect drept, dar și pentru bucle lejere.
Că am avut tratament VIP și am beneficiat de mâinile magice ale hairstilistului Ștefan Ungureanu, nu se pune! Că am avut onoarea se fiu buclată de chiar reprezentatul BaByliss România, că am avut galerie de #beautymoms simpatice și entuziaste…sunt doar detalii!

Ce e important de reținut este că minunea asta de placă în mod clar își merită renumele de prietena mea de nedespărțit! După ce că eram deja convinsă de ea că în mai puțin de 5 minute îmi indreaptă părul și par #stylishmom, acum și-a mai luat 100 de puncte în topul meu.

Așa am aflat eu că e atât de simplu, fie să ai părul perfect drept, fie să mergi pe onduleuri relaxate. Și am învățat să fac asta SINGURĂ, să mă descurc și acasă, fără un profesionist alături. Nu mai spun că învelișul ceramic al plăcii protejează părul și îl menține strălucitor pentru mult timp. Dar cum probele funcționează atunci când pare că mă laud…aveți aici dovada clară, în mai puțin de 3 minute:

Iar dacă tot am ajuns la invitația BaByliss România, am fost pe fază și am filmat și când Cristina Buja, de la FunParenting.ro, a folosit Curl Secret 2 Curl & Volume
Cristina și-a dorit bucle mai pronunțate, iar Curl Secret e făcut special pentru asta.

Și ai de unde să alegi! Din cele 36 de tipuri de bucle, în funcție de capul ales (25mm sau 35mm) și de combinația de funcții selectate (temperatură, timp de ondulare, direcție de ondulare). Capul de 35mm permite ondularea unor suvite mai mari, de pana la 3cm latime.

Ondulatorul ăsta sigur a fost creat de o mamă, altfel nu-mi explic.
Coafuri sofisticate, gata în 5-10 minute. Ce să visezi mai mult?!

 Și aici, vin cu proba practică, să vă convingeți.

 Vreau să știu doar atât. Să pun mai multe persoane în scrisoarea mea pentru Moș Crăciun?
Repede, că eu vreau să-i scriu cât de curând, să nu risc un moș care rămâne fără stocuri de Crăciun, cu atâtea #beautymoms în zonă!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.