SPIROMETRII GRATUITE timp de 2 zile

SPIROMETRII GRATUITE timp de 2 zile

Dragi parinti, ati auzit de SPIROMETRIE?

Spirometriile sunt unele dintre cele mai importante metode prin care pot fi depistate bolile pulmonare.

Noi ne-am luptat ani in sir cu niste probleme pulmonare ale Emei si ne-am familiarizat partial cu terminologia, dar si cu tratamentele care in cele din urma au dat roade si am scapat de noptile in sir in care Ema avea accese repetate de tuse si noi nu stiam ce sa-i mai dam.

Asa ca…in prima clipa cand am auzit de initiativa asta, am zis sa va anunt, pentru ca STIU ce importanta este o spirometrie, pentru adulti & copii!

In weekendul asta, 27-28 mai, in intervalul 9.00-17.00, în Parcul Tineretului din București au loc TESTARI GRATUITE pentru depistarea astmului (spirometrii).

Acțiunea face parte din campania „Astmul poate fi controlat. Tu poți avea astm. Astmul nu te are pe tine.”, organizată de Societatea Română de Pneumologie în fiecare an în luna mai.

Astmul este o boală gravă care, netratată cum trebuie, îi poate pune viața în pericol pacientului. Societatea Română de Pneumologie estimează că în România sunt între 800.000-1.000.000 pacienți diagnosticați cu astm, adică aproximativ 6% din întreaga populație. Depistat din timp și tratat constant, astmul poate fi controlat.

Spirometriile sunt unele dintre cele mai importante metode prin care pot fi depistate bolile pulmonare. Mai multe detalii despre campania din acest an pe www.invingeastmul.ro.

There are 2 comments for this article
 1. maria at 09:59

  Buna. Ce tratament a fost eficient la voi?
  Nepotica mea de 4 ani are o tuse , cel mai probabil alergica. Toate investigatiile sunt negative.
  Multumesc!

  • Blog in Tandem at 10:10

   Maria, neapărat mers la un medic pneumolog care să vadă exact ce are. Noi am mers la alergolog, apoi la pneumolog. A luat un tratament de durată, câțiva ani, potrivit pentru ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.