Un apartament vesel cu multe culori indraznete, in Varsovia

Un apartament vesel cu multe culori indraznete, in Varsovia

Povestea cu folderul meu colorat, in care am strans fel de fel de idei, merge mai departe. Dupa Hotel Pantone, astazi mi-am amintit de un apartament din Varsovia, de care m-am indragostit de la prima vedere si de la care am ‘furat’ ideea dungilor colorate, pe care am stiut si eu ca o vreau clar la noi acasa.

Designerii acestui apartament si-au atins scopul cu brio: au vrut un interior modern si usor futurist, cu linii minimaliste si aerisite, dar foarte util si confortabil in acelasi timp.  Zonele sunt foarte atent impartite, fiecare avand o functionalitate clar definita, astfel incat spatiul sa fie folosit la maxim. Proprietarii si-au dorit ca bucataria sa fie deschisa spre zona de living, pentru a rezulta un open space tineresc si un spatiu de socializare in familie si nu numai.  Paleta de culori alese este perfect echilibrata, fara a o aglomera, iar spatiile de depozitare sunt foarte atent plasate. Si chiar daca peretii sunt de culoare alba, iar podeaua este din lemn, pastrand culoarea naturala, spatiul rezultat este departe de a fi plictisitor. Singurul care a scapat de culoare este dormitorul, elegant, decorat  intr-o paleta de culori neutre, aproape incolore.  Baia insa este in aceeasi idee cu intreg apartamentul – culorii vii – verde crud spart de accente albastre.

Nu stiu cum vi se pare voua apartamentul asta, dar pe mine m-a cucerit si ma uit pe pozele astea ori de cate ori am nevoie de o infuzie de culoare!

Sursa foto: Home Edit

Galeria foto completa aici:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.