Vara asta copiii citesc in CORTUL cu MISTERE

Vara asta copiii citesc in CORTUL cu MISTERE

Din prima clipa de cand am auzit de actiunea asta, mi-am dat seama ca e gandita special pentru copii si cu gandul la ei. Vara asta toti copii pasionati de lectura sunt invitati si provocati de editura Corint Junior in Cortul cu Mistere.

Nu stiu cum sta treaba in alte case, dar eu toata copilaria am bantuit prin podurile bunicilor si ne-am creat tot soiul de scenarii de film. Ne gaseam tot felul de cotloane ascunse prin mansarde pline de paianjeni si stateam acolo cu orele citind cartile copilariei noastre. Ce-au vazut volumele din Ciresarii, numai ele stiu!

Cam asta incearca sa creeze in vara asta si Corint Junior. Ideea mi s-a parut geniala. Ei amplaseaza corturi amuzante in locatii stabilite, din orase si nu numai, unde sunt invitati copiii sa citeasca ce-si doresc din colectia Aventura & Mister.  In plus, vor fi si jocuri cu indicii si ateliere de storytelling care sa-i capteze pe toti participantii, mai ales ca exista si premii.

Totul e gandit sa le stimuleze imaginatia si sa le incite curiozitatea. Carui copil nu i-ar placea sa citeasca la lumina unei lanterne, pe o saltea, cu ceva racoritoare si gustari pe langa?!

 Evident, Ema deja m-a pus sa le urmaresc traseul si sa-i spun pe unde vor umbla, sa participe si ea. Intre timp, deja ne gandim sa ne ‘convertim’ si noi cortul colorat din curte intr-unul pregatit pentru ‘Cortul cu Mistere’.

Pasii sunt simpli:

  1. Se ia un cort colorat dintr-o curte verde si se decoreaza in culori inchise…cu ceva panze de paianjeni si neaparat o lanterna. – Bifat…sub forma de schita deocamdata 😉
  2. Se comanda cartile din din colectia Aventura & Mister. Le gasiti aici 
  3. Se ia un copil curios si pasionat de lectura si i se pun in brate cartile si apoi cu mic cu mare…citim in cortul cu mistere.

Atentie, in perioada 18 iulie – 30 august, nu numai ca puteti participa la sesiunile de citit in cort, dar puteti sa va comandati cartile din colecția Aventură & Mister cu un discount de 35%.

Eu deja i-am comandat Emei un set ce cuprinde:  Misterul din Hanul Pungasilor, Insula Doctorului Libris, Evadare din biblioteca domnului Lemoncello, Nesfarsita goana dupa elefant, Vanatorii de comori volumul I, Vanatorii de comori volumul II – Pericol pe Nil, Vanatorii de comori volumul III – Secretul orasului interzis.

De curiozitate, copiii vostri ce carti citesc in vara asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.