#Viata la 8 ani. Cum e? E…

#Viata la 8 ani. Cum e? E…

-Jurnal la 8 ani si 5 luni-

N-am mai scris de ceva vreme…pentru ca sunt foarte ocupata. Am inceput scoala si e greu sa fac si teme si supli si joaca si sa mai si merg la sport.

M-a rugat mami sa spun pe scurt cum e viata la 8 ani. Cum e? E frumoasa! Cu muuulta joaca, nu ma mai satur de joaca. Viata e distractiva, doar ca ma incurca scoala, ca imi ocupa prea mult timp.

In rest, mai merg la tenis si la inot…iar engleza a inceput sa-mi placa foarte mult, desi o vreme, cand eram mica si nu intelegeam nimic, nu prea imi placea. La germana tot nu stiu mai nimic. Dar e optional…asa ca merge si mai mult coloram.

In rest, la dezvoltare personala ne-a pus doamna sa ne scriem pe un biletel mic mic cateva lucruri despre noi. Sa povestim despre noi, colegilor. Foarte mult mi-a placut, doar ca biletelul a fost prea mic si n-am apucat sa scriu tot…si nici despre blog.

Ah…si mai am aici un desen cu mine si Rita cand suntem mai mari…ne-a desenat o colega de-a mea, foarte talentata. O sa vedeti, eu sunt in rochita roz si Rita, prietena mea, are tot felul de lucruri pisicesti…pentru ca ea e pasionata de pisici. Eu nu prea!

In rest, e super la 8 ani! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.