Vizita la Muzeul Satului, cu prietena mea

Vizita la Muzeul Satului, cu prietena mea

-Jurnal la 7 ani si 2 luni- 

N-am avut timp sa povestesc cum luna trecuta, pe 10 Mai, cand am implinit 7 ani si 1 luna, am avut ziua mea speciala. Am fost cu prietena mea cea mai buna, Rita si cu mami la Muzeul Satului.

Ne spusese Doamna de multa vreme sa mergem, dar noi abia acum am fost prima data. Am avut noroc ca am prins o zi cu soare si cu multe flori colorate. La inceput mi s-a parut cam plictisitor, noroc ca eram cu Rita si ne-am jucat pe scena si am tot alergat printre case. Pana la urma ne-am obisnuit si am tot spionat pe toate geamurile.  Drept sa spun, nu mi-ar fi placut sa traiesc cu oamenii aia in casele alea care pareau cam vechiute, dar m-am uitat si am intrat in multe din ele. Rita spunea ca ea n-ar fi putut sa traiasca atunci, erau prea scartaietoare toate podelele si nici n-aveau baie in casa.

Oricum, noi ne-am distrat, ne-am alergat, am gasit si o terasa unde am baut un suc si aveau si un loc de joaca. Am mai vazut si o moara, ne-am plimbat pe malul unui lac. Ah, cel mai tare mi-a placut ca am vazut o casa care apare pe bancnota de 10 lei. Si eu am vazut-o cu ochii mei!

Poate o sa mai merg si alta data pe acolo. E loc mult de joaca si poti cred sa joci si Pititea!

Galeria foto completa aici:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.