Vizita lui Mos Craciun la noi acasa

Vizita lui Mos Craciun la noi acasa

– JURNAL la 6 ani si 8 luni –

Zilele trecute prietenele mele Crista, Karina si Rita au venit in vizita la mine sa facem turta dulce. Ne-am pus sortuletele si ne-am apucat de treaba, sa facem turta dulce, in forme de stelute, floricele, braduti, iepurasi, inimioare si luna. Dupa aceea le-am decorat cu cocos si toppinguri colorate. Mirosea in toata casa foarte bine si pofticios.

Cand turta dulce era la cuptor si se cocea, noi am inceput sa ne jucam de-a printesele. Dupa ce am mancat un pic din ea ( pacat ca mami a cam ars-o), am avut o mare surpriza. Cioc, cioc la usa! Toate patru am deschis.…si ce sa vezi: Mos Craciuuuuuuuuun cu plete dalbe! Era chiar Mos Craciun cel adevarat, pe care-l stiu de cand aveam 2 ani. A venit la noi pentru ca a simtit miros de turta dulce si i s-a facut pofta! Normal ca l-am servit si pe el, dar n-a vrut sa ia prea multa, doar 2 bucatele, ca sa ne ramana noua mai multa.

Eu i-am spus o poezie – Atelierul lui Mos Craciun. Crista i-a spus si ea o poezie, dar s-a impotmolit un pic. Carina si Rita au cantat O Brad Frumos si le-am ajutat si eu si Crista. Ah…si sa nu uit, Rita i-a promis mosului ca o sa manance tot. Am primit toate cadouri la fel.
Dupa ce a plecat Mosul, am inceput sa pictam fiecare cutia de bijuterii pe care ne-a adus-o. Ne-a mai adus si un glob cu 3 oameni de zapada, un ou de ciocolata si un abtibild care lumineaza. Am apucat sa ne mai jucam un pic si de-a Regatul de Gheata.

Asta chiar a fost o surpriza tare, cand ne-am trezit cu Mos Craciun la usa!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.