Voi cum va incarcati bateriile primavara?

Voi cum va incarcati bateriile primavara?

La noi, weekend-ul functioneaza pe post de energizant.  Profitam cat putem, respiram aer curat, ne bucuram de culoare, de verde, de flori, triluri de pasarele, iarba, bunici… Facem exact ce nu apucam de luni pana vineri.

Ema deja si-a instalat tabara de primavara intr-o salcie, unde spune ca e casa ei si n-are nimeni voie. Eu m-am autointitulat sefa unui balansoar de unde vad gradina de flori. Liliacul inflorit e si el la 2 pasi si parfumul lui e bate orice alta mireasma sofisticata. Iarba proaspat tunsa miroase si ea intr-un mare fel. Lalelele, pomii infloriti, zambilele, narcisele, liliacul, lacramioarele, sunt cea mai tare combinatie de vitamine pentru mine. In primavara asta au explodat pe rand timp de vreo doua saptamani si nu ma mai satur de ele. Asa o culoare…n-am mai vazut de ceva vreme fix sub ochii mei. Asa niste lalele inflorite si aratoase, n-am mai avut parca niciodata.

Cum puteam eu sa nu ma laud cu asa minunatii? Cum sa nu ma mandresc eu cu mama mea, sefa florilor din curtea asta, care ne asteapta cu vitaminele astea multicolore? Cum sa nu recunosc eu ca nimic nu ma relaxeaza mai ceva ca un weekend aici?

N-aveam cum sa nu vi le arat! Nu ma puteam abtine sa nu va spun cat de simplu ne incarcam noi bateriile!   Baterii pline de culoare si miresme de primavara.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.