Weekend-ul nostru in 15 imagini colorate

Weekend-ul nostru in 15 imagini colorate

Norocosii de noi am avut parte de un super weekend. Cand ai vreme buna, oameni dragi, niste locuri colorate, copilul in vacanta si parintii pe programul de relaxare, meniu traditional cu variantiuni de peste proaspat pescuit la Dunare….cum sa fie altfel?!

Am fost undeva in zona Tulcea, unde ajungem mai rar decat ne-am dori. Vremea a tinut cu noi, de parca ne-ar fi dorit numai binele. A fost o revedere cu o parte draga din familia noastra, planificata spontan, cu o  vizita surpriza a cuiva sosit de peste mari si tari. Iar experientele astea  ies cel mai bine, asa cum a fost si acum. Ar fi multe de spus, pentru ca a fost un weekend plin, intens, dar ca de obicei pozele vorbesc singure.

 

Ema a ramas o vreme aici si n-am nici cea mai mica indoiala ca-si va face amintiri frumoase. Cum altfel in paradisul asta verde, printre oameni care nu stiu sa fie decat calzi si ospitalieri? La fel de bine stiu ca cineva o sa rasufle usurat cand Ema va pleca: e vorba de toti iepurii, puii de gaina & de ratuste, capra si toata suflarea din mini ferma asta, unde Ema se crede instructor si i-a bagat deja intr-un program intensiv de sarituri si antrenamente extreme.

 

Asta a fost super weekendul nostru colorat, in acesta minunatie de curte, intr-un paradis al florilor de tot felul. N-aveti idee cum e sa te trezesti cu privelistea asta si cu ciripit de pasarele! Ca de-aia zic eu super weekend!

Galeria foto completa aici:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.