Ziua Mondiala a Zambetului. Astazi colectionam ZAMBETE!

Ziua Mondiala a Zambetului. Astazi colectionam ZAMBETE!

Daca n-ar fi inventat altcineva sarbatoarea asta MINUNATA, cred ca eu as fi avut mari sanse sa o fac. Am convingerea ferma ca orice poate fi rezolvat printr-un zambet, ca nicio zi nu poate sa fie atat de neagra, nicio suparare atat de mare, niciun om atat de trist, nicio veste atat de rea, niciun nor atat de gros, niciun tunel atat de lung… incat sa nu poata fi rezolvate printr-un ZAMBET. Cu multe alte eforturi, dar si cu ZAMBETE.

Parca-i prea serioasa viata asta, sa nu profitam de fiecare ocazie ce ne-apare in cale. Si-atunci, a aparut sarbatoarea asta frumoasa in care bine ar fi sa nu existe om care sa nu zambeasca macar o data. Asa mi-ar placea mie sa sarbatoresc, vazand fete zambitoare de jur imprejur.

Da, eu sunt norocoasa ca am cel mai frumos zambet din lume pentru mine, acasa, in cantitate nelimitata, in provizii inepuizabile, zambet atasat unui cap blondut si senin, care are grija sa daruiasca ce are mai bun in fiecare zi: de dimineata paaaana seara.  Cand cere un pupic de noapte buna la schimb. Atat de simplu!

Si uite asa ajung la un alt motiv de sarbatoare si de zambete fara masura – este vorba de Gasca Zurli care are un super show – „Vreau Pupic de noapte bună” – pe 18 octombrie, ora 11.00, in Bucuresti, la PALATUL NAȚIONAL AL COPIILOR.  Stiu sigur ca e un spectacol potrivit si copiilor, dar si parintilor. Ne invata pe toti sa luam partea buna a lucrurilor, sa vedem jumatatea plina, sa apreciem fiecare zi asa cum este si sa intelegem ca supararea si enervarea nu ajuta niciodata. Nu va zic mai multe. Doar atat: mergeti la spectacol si veti pleca mai relaxati si cu inca o lectie prinsa din zbor, prin joaca. Mai multe detalii chiar pe pagina Zurli-poster-Pupicul-de-noapte-buna-70x100-01-2

" target="_blank">Zurli.

Astazi va prezint mai jos colectia a 13 poze cu zambete din ‘istoricul’ Blog in Tandem. Vreau sa strang si eu o colectie de zambete de la voi.  Poze cu zambete sau feţe zambitoare, copii, adulti, smiling faces… oriunde apar…vrea sa completez colectia cu muuuulte zambete primite de la voi, pe pagina noastra de Facebook.

Adunam poze pana miercuri, 7 Octombrie, ora 17.00 si facem tragere la sorti. Avem doua invitatii de cate 2 persoane la spectacolul Zurli din Bucuresti. Asa ca… strangem zambete, daruim invitatii!  

Pe locuri, fiti gata, ZAMBITI!