11 propuneri de cadouri, pentru copii peste 7 ani

11 propuneri de cadouri, pentru copii peste 7 ani

Sunt curioasă…mai sunt și alți întârziați ca mine, care încă n-au apucat să cumpere cadourile de Crăciun?
Eu recunosc că în alți ani am fost mult mai bine organizată, dar anul ăsta…n-am reușit, pur și simplu! 

Iar eu, cum sunt mare fană a cumpărăturilor online, mă bazez și anul ăsta pe coletele ce ajung acasă, la doar un click distanță.
Mai mult, se pare că am și ceva noroc cu ofertele speciale, care curg din toate direcțiile, așa că o să am și bugetul rezonabil…sper.

Astăzi vă povestesc și vouă care sunt cele 11 propuneri de cadouri, pe care le puteți comanda online.

 1. Boxă Portabilă

  Sunt tot felul de opțiuni, iar copiii cu siguranță vor aprecia o alegere cu design modern, culori vii și opțiuni precum blooth și radio FM.
  Propunerile Blog in Tandem sunt de la: Orange,  Emag și Elefant

 2. Lego

  Variantele Lego Architecture, cu obiective turistice din Londra, New York, Chicago, Paris sunt de interes atât pentru copiii mai mari, dar și pentru părinții lor. În plus, colecțiile nu se demodează niciodată!
  Propunerile Blog in Tandem sunt de la: Noriel și Brick Depot.

 3. Tabletă:

  O tabletă poate fi utilă pentru orice copil, dacă este ghidat corect de către părinți. – Propunerea Blog in Tandem vine de la Orange, unde există o ofertă specială în această perioadă pentru modelul Lenovo Tab 4 8.

 4. Puzzle

  Opțiunile de puzzle clasic sau 3D, cu peste 200 de piese, sunt o opțiune perfectă pentru serile de iarnă, pentru copiii & părinți. Există atât de multe variante, ce pot și ulterior înrămate și transformate în amintiri frumoase, încât e foarte greu să decizi ce anume să alegi!
  Propunerile Blog in Tandem sunt de la: Emag, Noriel, Nicoro

 5. Joc din colecția Smart Games

  Noi am descoperit jocurile din colecția Smart Games de curând, iar Ema a devenit fan al lor. Nu mai spun că și noi suntem pe lângă ea, prinși total de provocările pentru orice vârstă. Le recomand sincer, am povestit și pe blog despre ele. Mai mult, au și variante mici ca dimensiune, perfecte de luat în vacanță.
  Am găsit la Cărturești multe opțiuni de jocuri Smart Games.

 6. Căști audio

  Utile și cu design atractiv, e clar că nu puteți da greș cu o alegere precum căștile audio. Iar dacă vă orientați către un model wireless sau microfon atașat, atunci succesul e garantat.
  Propunerile Blog in Tandem sunt de la Emag, Orange, Elefant și Elefant.

 7. Jocuri de familie:

  Jocuri de familie, potrivite acasă sau în vacanțe.
  Propunerile Blog in Tandem sunt: Dixit de la Elefant, Twister de la Nicoro, Monopoly de la Nicoro, Catan de la Emag , Qwirkle de la Elefant.

 8. GEOMAG:

  GEOMAG este o altă descoperire a noastră de anul ăsta, iar Ema este pasionată de construcții din piesele adunate de la vreo 5 jocuri pe care le are deja.
  Am găsit multe opțiuni și la Emag și la Cărturești.  

 9. Binoclu:
  Fie că alegeți o variantă pentru copii, fie ceva semi profesional, este o opțiune de cadou ce le va stârni curiozitatea copiilor și poate dorința de a explora mai mult în excursii și drumeții.
  Propunerile Blog in Tandem sunt: Elefant , Emag și Emag
 10. Jocuri educative:

  Potrivite pentru copii de vârstă școlară și nu numai, jucăriile educative sunt o alternativă potrivită pentru un cadou care să îi provoace pe copii și să le educe atenția, să le exerseze memoria și să le pună imaginația la treabă.
  Propunerile Blog in Tandem sunt: tangram de la Emag, puzzle 3d de la Cărturești, jenga de la Noriel, puzzle curcubeu de la Cărturești  

 11. Enciclopedie / Cărți:

  Noi am mai declarat cu multe alte ocazii cu suntem fane ale cărților și enciclopediilor și nu cred că ar trebui să lipsească din niciun cadou. Mai mult, la Editura Litera am găsit colecția National Geographic, cu o grafică atractivă și enciclopedii fel de fel. M-am oprit cu greu doar la 3 propuneri.
  Propunerile Blog in Tandem sunt: Litera – 5.000 de lucruri uimitoare despre orice, Litera – 1.000 de lucruri ciudate, dar adevărate , Litera – Atlasul Pământului pentru aventurieri.

  Știți ce vă doresc? Orice ați dărui sau ați primi sunb brad, să aveți SĂRBĂTORI FERICITE, cu dragoste, familie și multe zâmbete!

  Alte jocuri recomandate pe Blog in Tandem:

There are 5 comments for this article
 1. Carti cadou at 12:58

  Noi ne-am indreptat atentia catre cei mici atunci cand am inceput sa realizam carti de povesti personalizate de care piticii se bucura enorm mai ales ca se regasesc in fiecare poveste, toata actiunea fiind in jurul lor si alaturi de persoane din realitate. In prezent este si singura carte 3D de povesti personalizate din lume, un atu suplimentar care-i confirma unicitatea.
  http://www.carteamea3d.ro

 2. Wawa Baby at 11:47

  Nepotelului meu ii plac foarte mult camioanele si masinile mari. 🙂 Asa ca m-am conformat dorintelor lui si i-am luat un camion mare verde cum isi dorea. Totodata cred ca si cartile de povesti sunt un cadou frumos pentru pitici:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.